Primaria Turnu Magurele minte sau e condusa de prosti sau amandoua. Analizam materialul clientului. Turnenii vor sa faca, gratis, sport la stadionul municipal si la bazele sportive din oras

22 Aprilie 2024, 16:24 | 891 vizualizări | 4 comentarii
Car Universal
Stadion

Asa e in Europa civilizata. Cerem deschiderea, turnenii vor, stadionului municipal si tuturor bazelor sportive, gratis, pentru cei care vor sa faca sport (amatori si profesionisti) si locuiesc in Turnu Magurele.

Primaria trebuie sa organizeze competitii sportive pentru toate varstele. Bineinteles, practicarea sportului sa se faca intr-un cadru organizat. Exemplu: Se organizeaza un turneu local. Meciurile de calificare sa se joace pe terenuri de cartier (Ex. Botul Calului), fazele superioare sa se dispute pe stadionul municipal. 

Avem stadion si mai multe baze sportive, dar le folosesc foarte putini. De ce? Sunt cu bani. Culmea, turnenii platesc taxe si impozite, iar Primaria le cere taxa de intrare.

Daca Danut Cuclea si prietenii lui vor sa sustina o echipa, sa o faca din banii lor. Avem stadion din bani publici, dar e cu circuit inchis. Privatii pot sa-si faca baze sportive si sa ceara cat vor. 

Primaria Turnu Magurele - "Cu inima deschisă pentru fiecare dintre voi, am creat un spațiu unde mișcarea și sănătatea se împletesc armonios, gândit special pentru sufletul comunității noastre din Turnu Măgurele. Ne pasă profund de binele fiecărui cetățean, indiferent de vârstă, și încurajăm zilnic stilul de viață activ. În aceste vremuri, când grija pentru sănătate este mai importantă ca niciodată, ne angajăm să susținem și să valorificăm puterea și vitalitatea care vine din simpla bucurie a mișcării. Pentru că atunci când ne mișcăm împreună, comunitatea noastră devine mai puternică."

Postarea Primariei se refera la un loc de joaca dintr-un parc. Noi nu vrem sa ne jucam, noi chiar vrem sa facem sport si sa fim sanatosi. Tot ce spune Primaria e vrajeala, daca nu are o strategie adevarata pentru competitii sportive. 

Citeşte şi
Comentarii (4) Adaugă comentariu
Băgător în seamă pe 24 Aprilie 2024, 07:07
#4
@Dincă
Ajutat de PNL. PSD + PNL = endless love. Mă, ție nu ți-e rușine? Adică furi cot la cot cu PSD, dar numai PSD e tâlhar? PNL nu? Dar ăia care au furat cot la cot cu PSD și acum clamează drept dreptaci uniți cum sunt? Uși de biserică?
ilie pe 23 Aprilie 2024, 11:47
#3
kko
Amandoua, in primarie sunt si mincinosi si habarnisti...
Dinca pe 23 Aprilie 2024, 09:17
#2
PSD a ingropat Romania
Conducerea Primariei Tr.Magurele nu a facut si nu face nimic pentru oras si catatenii lui.Primaria a pus si va pune taxe si impozite din ce in ce mai mari pe spinarea celeor ce inca mai muncesc,doar pentru a sustine financiar salariile turmei foarte mari de angajati bugetari,votanti cu totii ai partidului stat mafiot PSD.
ilie pe 22 Aprilie 2024, 21:19
#1
habarnisti
Uitati-va la cei care "populeaza" primaria si va lamuriti.... E o "colectie"de habarnisti...
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.