Ioan Niculae a facut plangere penala pe numele Nicoletei. Cat Niculae a fost la puscarie, Nicoleta a furat un combinat chimic si multe altele

15 Aprilie 2024, 09:11 | 1616 vizualizări | 2 comentarii
Car Universal
Niculae si Nicoleta

Potrivit plângerii, în 2021, când Niculae se afla în închisoare, Nicoleta Niculae împreună cu Marinela Toncea, Doina Țigăneșteanu, Emilia Ghinescu (celebra cântăreață de muzică populară) și Maria Popescu, cu ajutorul practicianului în insolvență Emil Gros ar fi pus în aplicare un plan pentru înstrăinarea frauduloasă a activelor Chemgas, companie aflată atunci în insolvență, în potofoliul lichidatorului Expert Insolvență SPRL.

Mai mult >> de la sursa

Citeşte şi
Comentarii (2) Adaugă comentariu
Bozgoru pe 15 Aprilie 2024, 14:42
#2
Pentru niciOLAIE
Karma niciOLAE':SA AJUNGI MURITOR DE FOAME CUM SPRE RUȘINEA NOASTRĂ NE AI ADUS, PROSTI FIIND LUCRÂND LA TINE FĂRĂ SA FIM PLĂTIȚI. Uitasem :complici erau autoritățile locale, județene +SRI, FĂRĂ DE CARE NU NE PUTEAI ADUCE ÎN ACESATA SITUAȚIE. LA MULTI ANI!
Tianu gabriel pe 15 Aprilie 2024, 14:20
#1
Asemanare
Lingă ion Nicolae și Nicoleta,trebuia sa fie și Liviu Dragnea și Irina tanase?
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.