Cetatea Turnu Magurele - Cotele pariuri, cine o pica, cu mingea, pe consiliera personala a primarului, capitanul echipei a plecat, turnenii finanteaza

13 Aprilie 2024, 07:21 | 865 vizualizări | 2 comentarii
Car Universal
Cetatea Turnu Magurele

Cotele pariuri la ultimul meci: 2,60 victorie Vedița, 2,30 victorie Cetatea, 3,50 la egal. Ghiciti cat a fost scorul? Le-a iesit si de data asta. 

Cine o pica, nimereste, cu mingea, pe consiliera personala a primarului? Doua variante: primarul sau presedintele clubului.

Capitanul echipei a plecat sau a fost dat afara, primeste salariu in continuare din banii turnenilor.

Hai cu leutii in buzunarul cui trebuie. Galeria sta de sase. 

Citeşte şi
Comentarii (2) Adaugă comentariu
Oameni si oameni pe 14 Aprilie 2024, 10:46
#2
Partidul te vrea prost si fara voce
Toti conducatorii se inconjoara de unii mai slab pregatiti si mai fara minte decat ei,punandu-i pe functii cheie.Mai saraci,mai slugarnici si mai umili,cu totii tinuti captivi si dependenti de scaunele pe care le ocupa,de pomenile si firimiturile date de catre Primarie,si fara sa se simta cate ceva dintre promisiunile aruncate in campaniile electorale odata la fiecare 4 ani.Iar noi,in schimb,sa fim la zi cu taxele si impozitele catre Primarie,pentru ca ea sa poata sustine turma cea mare de angajati bugetari ce voteaza de peste 30 de ani PSD.Daca voi credeti ca asta este un comportament corect si legal fata de cetatenii care mai sunt prin Turnu Magurele,atunci votati-i,si saracia va ramane tot la voi,alimentata de minciuni si promisiuni neonorate de atatia ani.Nu va mai trece mult timp de la terminarea alegerilor,iar tristetea si disperarea se va vedea pe fetele tuturor celor mintiti si furati,din cauza nenorocirilor ce vor veni in urma birurilor puse pe spinarea noastra.Treziti-va!!!
Psd-ist pe 13 Aprilie 2024, 14:11
#1
Sacalii roșii
Această clonă tocătoare de bani trebuie desființată sau sa supravietuiasca din sponsorizări. Știți câte investiții a înghițit gașca zurli?
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.