Maine e ultima zi de transferuri (vize de flotant pentru alegeri). Cine nu a auzit de: noi l-am votat pe asta, dar iese celalalt. Cateva sute de flotanti poate asigura castigarea Primariei Turnu Magurele

08 Aprilie 2024, 21:56 | 878 vizualizări | 1 comentarii
Car Universal
Flotant

Partidul stie exact pe ce numar de votanti se bazeaza. La Evidenta Populatiei si prin militantii de cartier se stie la milimetru.

Electoratul e ca un microbist: tine pana la moarte cu echipa favorita. Problema a urmatoarea: batranii se duc si vin altii din urma. Cei in varsta erau suporterii unei anumite echipe.

Disperarea e foarte mare, daca pierd ciolanul, astia nu stiu sa faca nimic.

De ce clubul de fotbal e alcatuit numai din jucatori transferati, iar tinerii din aceasta zona nu sunt doriti.

Nu pot ei fura, cat putem noi vota. E greu si asa, astia sunt capabili de orice pentru a ramane la ciolan.

Lor le sta capul la pastrarea puterii, nu la dezvoltarea orasului. Nici nu pot si nu stiu sa vorbeasca despre dezvoltarea mediului economic, spun numai prostii. La hotii, nici dracu nu-i intrece. Trebuie pastrate, cu orice pret, orasele, satele nu prezinta interes, in Teleorman.

Citeşte şi
Comentarii (1) Adaugă comentariu
Au mai cazut unii pe la inchisoare pe 09 Aprilie 2024, 09:00
#1
OBICEIURI COMUNISTO PSD-ISTE
Daca inca se mai practica o astfel de ticalosie si o asemenea metoda de furt la vot,urmariti-i pe cei ce o infaptuiesc,si scrieti catre organele compentente de control electorale si ale parchetului.
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.