D'ale lu' Badoi: inmormantarea si nunta, la asta se rezuma pregatirea si jocul echipei Cetatea Turnu Magurele

07 Aprilie 2024, 12:32 | 1116 vizualizări | 7 comentarii
Car Universal
Cetatea
Badoi e prost sau ne ia de prosti. Din doua una. Mai sunt destui care se uita in gura lui si il aproba.
 
Din cate se stie, prezenta la meciuri e foarte mica. La ultimul meci, cel mai important, nu a fost nici jumatate din stadion. La club se cheltuie banii tuturor turnenilor, nu numai ai celor care il sustin pe Badoi.
 
Mergi in privat si fa la fel, sa vezi cum zbori la nunti si inmormantari. Turnenii vin la stadion ca sa vada mireasa si mortu? La club e o bataie de joc pe banii celor care platesc.
 
Danut Cuclea este vinovat, nu tu. 
 
Circulatia balonului, demarcarea jucatorilor, abuzul de pase lungi fara constructie, etcAcestia sunt termeni fotbalistici, nu inmormantarea si nunta.
 
Multe vorbe goale, sloganuri, expresii, ca in politica, fara sa spuna ceva la obiect, concret, etc. Bate campii sau asa e jocul pe gazonul verde?! 
 
Valentin Badoi - "În primul rând mulțumesc pentru susținere publicului prezent în tribunele Stadionul Municipal la ultimul nostru meci!
Această înfrângere ne-a readus cu picioarele pe pământ pentru că și aici este o mică problemă... În general, românul face nuntă dintr-o victorie și înmormântare după o înfrângere.
Mai avem șapte partide și în această perioadă trebuie să ne păstrăm echilibrul, adică să ne revenim repede după această înfrângere. Trebuie să găsim cauzele pentru care nu ne-am făcut jocul și împreună cu staff-ul tehnic, cu jucătorii mei să pregătim primul meci din play-off pe care îl vom juca în deplasare. Să fim la un cu totul alt nivel în meciul următor cu Vedița Colonești.
Ne vom antrena atât fizic, tehnico-tactic cât și psihic, pentru a rezista presiunilor de orice fel care cu siguranță vor fi la acest meci.
Vreau ca la ora meciului să am lotul de jucători valid și asigur suporterii turneni că vom fi pregătiți pentru meciul cu Vedița Colonești, pe care ne dorim să-l câștigăm.
Adversarul nostru este puternic, dar noi vrem să obținem cele trei puncte. De când sunt aici antrenor, este a patra oară când o întâlnim pe Vedița Colonești și de fiecare dată cu noi a abordat partida cu un alt stil de joc și o tactică diferită.
Ne așteptăm și de data aceasta la o luptă strânsă, dar vreau ca până la ora meciului să fim determinați, remontați psihic, astfel încât să facem un meci bun și să ne menținem pe primul loc în clasament.
Hai, CSM Cetatea!"
Citeşte şi
Comentarii (7) Adaugă comentariu
Be.c pe 08 Aprilie 2024, 22:53
#7
Pentru lacatus
Lăcătușule de ce ești bulangiu și vorbești aiurea cum vorbești mereu prin oraș? Știu cine ești după cum ai scris aici ...și ți ști cine sunt. Dar nu e frumos sa jignești..care tocmai tu ala cu mare bun simt ! Ești lăchios
Iovan pe 08 Aprilie 2024, 19:49
#6
Propunere
Dupa ce a adus la echipa jucatori dintr un campionat puternic ca al Albaniei si jucatori din continentul african,trebuie musai sa transfere si jucatori chinezi sa nu suparam cumva marele popor!.Risu,plinsu cu asa conducere la echipa.
Lacatus pe 08 Aprilie 2024, 15:00
#5
Cind nu sunt banii tai
Badoiu asta aduce si iar aduce fotbalisti,ca a facut un lot de 30 de jucatori.Probabil pe modelul Milan sau FCSB ul lui nea Jigi.Badoile ii platesti tu sau fraierii care isi bat joc de banii lui Cuclea? Atit intreb,cu fotbalul practicat de echipa si tu cu vocabularul de lemn sunt discutii mai grele.
Eu pe 07 Aprilie 2024, 20:28
#4
Bădoi
Care este salariul lui la Cetatea pentru că asta nu promoveaza echipa si ia banii degeaba .
sile pe 07 Aprilie 2024, 16:06
#3
pentru voi cu articolul
pai ba cacatule care ai facut articolul asta pisatu drecu ce esti...prost e tactu si proasta e mata aia care te facut ma da..de unde sti ma tu cine se uita in gura lui badoi si cine nu ? vino mai tu pisatu drecu la stadion si stai de vorba cu vali casta de a scris articolul asta .bati tu campii ba j**ule se vede ca esti cu prstul si mascariciul ala de cracea sau poate chiar tu esti craceo..ce sti ma tu de circulatia balonului ? ce sti tu ma de demarcare ? de pase lungi, etc...bai j**ule bai j**urilor mai potolitiva ba cu rautatea asta si cu frustrarea asta de 2 lei ! nu meritati nimic absolut nimic ba cacatilor in orasu asta sa aveti..vino ma tu asta de a scris articolul la stadion si antreneaza tu mascariciule.
MarioRa și Tianu fabriel pe 07 Aprilie 2024, 15:51
#2
Găinării cu multe bomboane
Amândoi am lucrat la ferma salcia,cu prostul de fiul al lui Dragnea și găinațul de gratia puiu dragne,și va putem spune ca cei doi au fost primii care l-au distrus pe Dragnea,ar fi sa-l Întrebați-i și pe Emil lungu. Sau pe directorul de la ferma salcia din anul2014 probabil Cracea lucretiu.
UNIBET pe 07 Aprilie 2024, 15:34
#1
Daca e vorba de inmormantare,Tr.Magurele e clientul
In afara de fotbalul asta slab si scump pentru un orasel ca al nostru,mai exista si alte preocupari,ceva remarcabil?Toata atentia si grija materiala este concentrata pe o gasca de baieti veniti de pe oriunde.Daca cei cateva sute de spectatori care vin la stadion credeti ca va voteaza cu totii,domnule primar,nu ganditi cu mult mai mult decat Badoi.
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.