Cetatea Turnu Magurele, echipa lui Cuclea, nu joaca nimic de niciun fel. Pacat de banii aruncati. Primaria trebuie sa organizeze competitii pentru sportivii din aceasta zona

06 Aprilie 2024, 18:32 | 1361 vizualizări | 3 comentarii
Car Universal
Circari

 Daca Primaria ar organiza competitii sportive si ar lasa liber intrarea pentru cei care vor sa faca sport, atunci s-ar gasi sportivi pentru ce vrei si ce nu vrei.

In occident, comunitatea locala are liber la bazele sportive din proprietatea statului. Sportul inseamna sanatate, tot Danut spunea.

Primaria poate sa investeasca si sa formeze grupe de copii si juniori pentru echipa mare. 

Terenurile, bazele sportive si organizarea de competitii de catre primarie, toate acestea, sunt ca o infrastructura, parc, industriala, pentru mediul economic. Investitorii privati vor gasi mediul propice si jucatori sa formeze o echipa fanion. 

Tot Primaria poate sa sustina o echipa, numai de juniori, pentru nivel judetean.  

Echipa lui Cuclea cheltuie foarte multi bani fara o baza solida.

Citeşte şi
Comentarii (3) Adaugă comentariu
Ypse pe 08 Aprilie 2024, 10:25
#3
@sile
Și când juca Cetatea juca la Botul Calului, unde erau grămada asta de,,suporteri” care poluează azi tribunele stadionului? Cât despre resursele din zonă, păi noi suntem specialiști în a da în cap celor care vor să facă ceva. Apoi ne văităm că nu avem nimic. Cât despre echipa aia fanion, nu ar trebui să uiți cine a ajutat-o să supraviețuiască, apoi să emiți păreri,,docte”. Există un singur adevăr: impostura și ipocrizia vă caracterizează dragi comentaci.
sile pe 07 Aprilie 2024, 16:12
#2
................
o sa jucati la maracini pe botu calului ba ca asta meritati.vorbiti nu mai tampenii.ce echipa fanion visati bai astia ? pai ai cu ce de aici din zona ? nu cred ca este sau vine nimic din urma.nu mai prostii vorbiti.
NAUM VICTOR pe 07 Aprilie 2024, 10:38
#1
SUCCES DOMN PRIMAR
Este foarte bine ca avem echipa cu sanse de promovare in Divizia B
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.