Silimon Emanuel si Ion Codrea, nasul sau, au fost prinsi cu smecherii la masa calda pentru elevi

05 Aprilie 2024 | 1840 vizualizări | 11 comentarii
Silimon
Silimon

Unul dintre contracandidații lui Dan Cuclea este directorul Școlii Gimnaziale nr.4 din Turnu Măgurele, Silimon Emanuel Adrian. Acesta a fost declarat Directorul Anului pentru Egalitate de Șanse în 2021, eveniment organizat anual de Asociația pentru Valori în Educație.

 Până aici, nimic de comentat. Din punct de vedere profesional, probabil că este un om de calitate.
 Publicația Global Teleorman a primit, pe surse, o serie de documente din care reiese că egalitatea de șanse nu mai există atunci când vine vorba de bani.
 Emanuel Silimon a implementat un proiect care consta în alocarea unei mese calde elevilor din școală. Acesta, în calitate de Director și Manager de proiect, a elaborat documentația și a publicat oferta. Astfel că, pentru programul de masă caldă, s-au înscris 3 firme, KIDS FOOD LABOR SRL, 520.000 lei fără TVA, CASA VLĂSCEANĂ SRL, 528.000 lei fără TVA și UNICOM SRL, 576.000 lei fără TVA.
 UNICOM SRL este administrată de Codrea Ion, nașul lui Emanuel Silimon.
 Ghiciți ce ofertă a ales directorul școlii.
 Exact, pe cea făcută de nașul său, cea mai mare dintre oferte.
 Bineînțeles că lucrurile nu au rămas bătute în cuie și directorul s-a ales cu un control, fiind vorba de bani Europeni, de la Ministerul Investițiilor și Proiectelor Europene.
Comentarii (11) Adaugă comentariu
Vasile Haralambie pe 09 Aprilie 2024, 17:44
#11
JOS cu sclavii PSD
Chiar vă este asta frică de domnul Silimon Emanuel încă aruncați cu ????..!?

A realizat mult prea multe pentru orașul și copii aia încă cine nu-l votează este doar un sclav al sistemului electoral PSD-ist (părerea mea).

Turnu Măgurele este la coada clasamentului,celor mai sărace și fără perspectivă de dezvoltare al orașelor din România.(studiu realizat de INS-Institutul Național de Statistică).

Actualul primar este la conducere de peste 12 ani iar orașul se afundă din ce în ce mai mult.

Ca și la fotbal,primul vinovat este antrenorul și este concediat….la fel și în politică,primarul trebuie schimbat.

Dacă vă doriți o schimbar,votati Silimon Emanuel!

Za pe 06 Aprilie 2024, 23:30
#10
Zu
Popii au fost si sunt niste turnatori. Da asta este atat de prost ca nu se pricepe nici la turnat. Stie doar sa ceara. Cei care ati avut o casatorie, un botez sau un mort ia sa scrieti aici ce cum si cat a cerut dolofanu asta cu celalat “parinte”. Astia sunt uneltele diavolului nu alea binelui.????????????????
Titi pe 06 Aprilie 2024, 09:24
#9
Politica de cumetrie si de rahat
Iepurele asta este "contra candidat"al lui Cuclea?O gluma mai poasta si mai sinistra nici ca se putea.Nu vedeti ca sunteti prostiti de prea multi ani si inca mai merge?Pe cand si o candidatura a lui Cuclea la Patriarhie?!Mi-e o scarba si o greata de nu pot opri nici un camion de lamai.
Sandu pe 06 Aprilie 2024, 08:49
#8
Frica
PESDISTILOR le e frica de părinte ca le ia voturi multe,și-l ataca cu toate forțele.Nu te lasă impresionat de gașca PSDista
Vivi pe 05 Aprilie 2024, 22:43
#7
Pentru Doamna Vlad
Ești cu**a de ai despărțit familie Silimon, prima și adevarata doamna Silimon Corina, tu vei rămâne doar o zd..nță.
Ovidiu pe 05 Aprilie 2024, 22:41
#6
De la Turnu Măgurele
Bai Părinte păi ce credeai tu, ca o să candidezi liniștit la primărie? Păi băieții cu ochii albaștri nu te au în vizor? Păi așa se întâmplă când ai dosare, le țin la sertar și le scot la momentul oportun!
George pe 05 Aprilie 2024, 21:56
#5
Pentru Cititori
Eu cred că este ceva putred în chestia cu campania electorală dar un hot este un hot tot timpul chiar și atunci când este victima politicii!
Victor pe 05 Aprilie 2024, 21:55
#4
Pentru Vlad
Sunteți cumva doamna fostă Vlad actualmente Silimon, că doar așa ne explicăm comportamentul verbal?
Titus pe 05 Aprilie 2024, 21:54
#3
Hoții
Este o autoritate de control ce este fără echivoc dovedit că a fraudat, să îl iertam acum zic că este bun și așa mai greșesc și ei că sunt oamenii! NU. ZIC SA NU IERTAM HOȚIA NICIODATĂ.
Vlad pe 05 Aprilie 2024, 17:58
#2
Serios ?
Vorbim de 10% în plus la preț.Inseamna ca la licitatie nu pretul cel mai mic castiga ci si alte caracteristici.

Vad ca în articolul acesta nu se vorbește și despre calitate. Din câte știu la Unicom mâncarea este mai buna decât în alte părți, făcută din ingrediente mai rafinate. Și la celelalte rest. Se mănâncă ok dar la Codrea e parca ceva mai bine.

Daniela pe 05 Aprilie 2024, 14:11
#1
Curiozitate!!!!
Ce c*rios ca aceasta informație a fost descoperită la sc*rt timp după anunțarea candidaturii domnului Silimon. Urmează un val de acuzații la adresa sa, nu? Sunteți doar niște frustrați care nu au făcut nici 1% din ceea ce a făcut dansul pentru cei din jur!
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.