"Clubul pensionarilor PSD" - Mioara Ene - un alt exemplu de supt sangele poporului! Si 4 intr-unul: consilier judetean PSD, pensionar, membru in CA firma primarie, angajata la propria firma drept director resurse umane

03 Aprilie 2024, 06:27 | 869 vizualizări | 2 comentarii
Car Universal
Mioara

Pensionarul PSD este cel mai activ pensionar! Si 4 intr-unul: consilier judetean PSD, pensionar, membru in CA firma primarie, angajata la propria firma drept director resurse umane, firma care, cistiga contracte pe banda rulanta in special la primariile PSD!

Ultima venita in acest club este: Mioara Ene - consiliera judeteana din Videle, care incaseaza de la CJ Teleorman - 13.100 lei, de la SC Publiserv SA in calitate de membru CA - 18.000 lei, de la Casa de Pensii Teleorman - 42.800 lei, de la propria firma SC CONSTRUCT RALIMOB SRL - 52.000 lei, precum si dividende in valoare de 51.960 lei! 

http://www.cjteleorman.ro/ro/avere1/2023/consilieri/interese/Ene.pdf http://www.cjteleorman.ro/ro/avere1/2023/consilieri/avere/Ene.pdf https://www.risco.ro/verifica-firma/construct-ralimob-cui-18092104

Plus casa si apartament in Videle, 2 terenuri intravilan in Videle, 3 depozite bancare de cca.300.000 lei! Sotul in schimb are mai putine calitati oficiale, dar mai banoase: pensie de 50.600 lei, salariu de 61.000 lei!!!

Desi sotul este administratorul firmei, doamna Mioara si-a dat e-mailul si nr.de telefon la achizitia publica cistigata la Primaria Alexandria pentru ,,Sistematizare+racorduri la utilitati locuinte ANL- zona Han-Pipiniera-luc instalatie electrica,, in valoare de 63.601,29 RON (12.798,33 EUR), ca sa se stie cine cinta cocoseste!!!

Citeşte şi
Comentarii (2) Adaugă comentariu
LITA pe 03 Aprilie 2024, 14:20
#2
prost, dar sef mare
La fel este si VRAJITOAREA EMILIAN, DE LA PNL ! Pensionar, cons. judetean, membru ATOP = 74 ani . PNL nu mai are tineri ?
Angela pe 03 Aprilie 2024, 08:44
#1
La vremuri noi tot ei
Fosilele astea ale PSD se infrupta masiv din banul public fara a aduce plus valoare vreunei institutii de stat.In loc sa lase tinerii sa-si puna in aplicatie proiecte si viziuni noi,sa fie sprijiniti in actiuni conform cu vremurile si anii in care traim,ies in fata mereu si distrug si ce a mai ramas bun prin amarata asta de zona.Vedem aceiasi batrani cu mentalitati si metode de lucru invechite,care nu fac altceva deact sa-si umple buzunarele la nesfarsit si de oriunde din bugetul de stat.
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.