Turnu Magurele - Primar si vice de cateva mandate - "Viitorul strălucește la Turnu Măgurele!" Cum e cu prezentul si cu trecutul - e tot viata noastra

02 Aprilie 2024, 14:28 | 751 vizualizări | 2 comentarii
Car Universal
Cuclea

Din pacate nu traim in viitor, iar trecutul lasa urme. Viitorul nu e ceva palpabil, poate sa fie o minciuna (promisiunea).

Dupa atatea mandate sa-ti bazezi campania tot pe promisiuni.

Tinerii pleaca, orasul se depopuleaza si tu spui ca viitorul straluceste. Poate pentru voi, tinerii isi fac viitorul in alta parte.

Nu ti-e rusine de ce stie si vede toata lumea. Auzi, daca suntem gata?!

Danut Cuclea - "Vom avea un port de care să fim mândri, un motor al dezvoltării economice locale! Sunteți gata să fiți parte din această transformare?"

Citeşte şi
Comentarii (2) Adaugă comentariu
Elena pe 07 Aprilie 2024, 14:48
#2
Șobolanii roșii
Votanții PSD,

Au chipul și forma unui parazit, aceștia urăsc progresul, urăsc schimbarea, se mulțumesc cu ajutoare sociale și cu salariul minim pe economie..

În schimb aleșii acestora trăiesc pe spatele paraziților cât și pe spatele celor care muncesc cinstit, pe care îi căpușează continuu prin suprataxe și impozite !!!

Tot aleșii căpușează permanent bugetul de stat, prin tot felul de tertipuri comuniste...

Cum vă explicați că Mache timp de 12 ani nu a făcut nimic la noi în oraș și acum în prag de alegeri s-au găsit bani și pentru asfaltare și pentru cosmetizarea unor clădiri, parc*ri, etc.

Bani sunt, au fost dintotdeauna, dar nu pentru prostime, ci pentru frați, veri, cumnați, nepoți, amante, șamd????????????



Oferă paraziților odată la 4 ani câte o pomană electorală și le-ai câștigat votul și încrederea, apoi tot restul mandatului dă-le la m**eeeeeee.........



„E dificil să eliberezi proştii de lanţurile pe care le venerează”.











Dănuț Cuclea zis koyu pe 02 Aprilie 2024, 16:18
#1
Sclavii lui dragnea
Așa se trăiește la Turnu Măgurele. Un jupân și restul sclavi. Doar că jupânu' s-a dus puțin la bulău și acum s-a dat la fund! Aoleu,ptiu, drace! Și au luat puterea,adică fondurile, agaricii ! Până acum ce realizări ai,koyule? Nada,keine,nothing. Ați reabilitat Flacăra, ăla, de trei ori. Parcul ăla industrial, unde a pus Mohanu fundația, unde este? Faceți parc*ri, gherțoilor, că așa mai luați și voi un ban.
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.