Liviu Dragnea si-a facut depozit de lemne si carbuni, materiale de constructii si sanitare

29 Martie 2024 | 2738 vizualizări | 5 comentarii
Lemne
Lemne

Numele firmei se numeste LND si are cativa angajati (asociati) la depozit. Nu se lasa Livinio, asta e valoarea lui. 

Comentarii (5) Adaugă comentariu
Dinca pe 02 Aprilie 2024, 09:04
#5
Dragnea,vesnicul si neuitatul infractor
....a facut pe dracu sa-l ia.Numai prostii mai pot avea un cuvant de lauda la adresa acestui penal.
Angela pe 31 Martie 2024, 10:45
#4
Nu va reveniti nici in al-XII-lea ceas
Liviuta asta al vostru,pe care l-ati lins in c*r atatia ani,si-a deschis de-a lungul timpului o gramada de afaceri cu de toate,cu tupeu,cu nesimtire,cu terenuri intravilane si agricole,cu hotie si evaziune,si cu tot felul de smecherii cu care v-a prostit si v-a furat pe toti cei care l-ati votat si i-ati laudat "competentele".Intr-adevar,la Teleorman nu se termina prostia niciodata,doar se amplifica si asta vede o tara-ntreaga.Astazi,cei ce i-au stat alaturi,nu fac altceva decat sa-i continue opera de distrugere si jaf din bugetul de stat.Voi mergeti tot in genunchi si cu capul plecat,saraci,multi dintre voi datori,bolnavi si prost imbracati.Nu ati invatat nimic din tot ce s-a intamplat pana azi,si nici nu dati semne ca v-ati trezit.Copiii si nepotii vostri vor duce povara din urma prostiei si tacerii voastre.
Domnul primar pe 31 Martie 2024, 09:34
#3
Pentru domnul cucu din cimitir
Aloo domnu cucu,tu ori ți ai luat loc vizavi de pompieri(lângă kaufland) si ti petreci timpul pe acolo de proba de te deranjează zgomotul de la mașini? Lasă copii în pace și vezi ți de rânduielile tale! Dacă ești un frustrat mutate la islaz,acolo e locul vostru.
Jandar pe 30 Martie 2024, 07:06
#2
vai mama lor
Nu atit de corupta cit de prost pregătită este miliția noastră din Turnu. Începând cu șeful ei,Manica pus politic,adică de Cracea,cu toții sunt niște ratați, depășiți de realitate!Ei chiar nu știu pe își iau salariile babane.
Cucu din padure pe 30 Martie 2024, 00:24
#1
Alo Domnule Primar și Domnule Comandat al Miliției Turnu
Rușine Poliției Turnu Măgurele nu sunteți în stare să faceți liniște în oraș im fiecare seară între orele 22 și 00 mereu se fac întreceri de mașini în față la Altex și la Kaufland și se consumă foarte mult alcool și se sparg foarte multe sticle de bere de ce Poliția Turnu e coruptă până în măduva orașelor poate cu schimbarea Piticului și cu venirea noului Primar George Daciu se va schimba ceva în acest oraș mizerabil și corupt votez și susțin Domnul Primar George Daciu un om foarte serios și bine pregătit față de actualul primar Cuclea haideți Turneni la vot pe data de 9 Iunie dacă vreți ca Orașul Turnu să nu dispară după harta României
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.