Garda de Mediu atentioneaza fermierii teleormaneni, ca e vai de mama lor! Avem canistrele goale si masinile noastre, personale, gem de placere dupa motorina din agricultura!

27 Martie 2024, 11:07 | 936 vizualizări | 0 comentarii
Car Universal
Garda

Sa nu dati foc la miristi si daca dati, sa dati vineri dupa ora 2 p.m. pina luni, cind e week-end si nu va controleza nici naiba ,ca nu ne stricam noi zilele de odihna oficiale!

Oricum, oficial, a luat foc de la un ciob de sticla, muc de tigara aruncat, de la traznet, de la scurt-circuit retele transport energie-electrica etc. nicidecum de la o roata de tractor aprinsa, cu care ati dat roata ogorului, tractata de insusi tractorul dvs.!

Si daca vreti sa nu va pierdeti subventia APIA, faceti plingere si cereti sa fie prins piromanul!!!

Iar pentru primarii care sint si fermieri sau invers, ca e acelasi lucru, daca dati foc la miriste, aveti grija sa arda si depozitele de deseuri!

Doua dintr-o lovitura, ca apres nimeni nu mai stie, ce era acolo! Va anuntam din timp, cind venim in control, ca avem canistrele goale si masinile noastre persoanale gem de placere, dupa motorina din agricultura!

Citeşte şi
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.