Omul, nu partidul, sfinteste locul. Cea mai buna alegere pentru primar: profesor de sport, matematician, inginer de la o fabrica distrusa, doctor manager

27 Martie 2024, 10:52 | 1395 vizualizări | 2 comentarii
Car Universal
Primaria

Profesorul de sport de invata sa fugim din oras.

Matematicianul ne invata sa socotim, deci e socotit.

Inginerul de la o fabrica distrusa nu are decat sa distruga orasul si mediul economic.

Doctor si manager de la o firma de succes: profesionist care aduce succesul.

Citeşte şi
Comentarii (2) Adaugă comentariu
Ana pe 28 Martie 2024, 08:39
#2
Hotia si minciuna stau la masa cu puterea
Din pacate,si asa au dus la maxim totul.Incepand cu nesimtirea,tupeul si proasta comunicare,vedem cum zilnic preturile cresc si grija pentru viata din ce in ce mai grea a cetatenilor este ingnorata total.Cu ei la conducere,marile surprize vor aparea dupa alegeri.Aparatul bugetar este imens,bani nu prea mai sunt,iar investitiile nu se vad nicaieri.
Rudi pe 27 Martie 2024, 19:27
#1
Romania e deja in coma
Nu mai sprijiniti mediocritatea si sa nu mai alegeti oameni ai PSD.Atata de clar si de simplu se poate remarca dezastrul facut de acest partid incepand cu anul 1990.Ce alte dovezi va mai trebuie ca sa va treziti si sa dati de pamant cu intreaga gasca de hoti si nepregatiti a PSD.Cu PSD inca 4 ani si va vor astepta o multime de mariri de taxe si impozite,de preturi marite la combustibili,energie electrica,apa,gunoi,alimente,medicamente si multe alte produse si servicii.
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.