O varianta! Ce sanse avem sa-l schimbam pe Cuclea cu Daciu. Intelegere intre cele doua partide si interesele Uniunii Europene (cine da banu)

25 Martie 2024, 22:53 | 2121 vizualizări | 8 comentarii
Car Universal
Daciu

Cele doua partide sa se inteleaga sau sa inteleaga ca a expirat actualul primar sau ca Danut Cuclea este expirat (turnenii vad cum s-a inconjurat de corupti si incompetenti) si trebuie pus altcineva.

Cuclea nu e in stare sa ajute la dezvoltarea economica pe care vor sa o faca europenii, trebuie unul cat de cat capabil pentru viitorul Turnu Magurele. Aici si acum sunt implicati, au interese, si europenii.

Vor fi schimbari mari in aceasta zona (Ex. se va reabilita si drumul Turnu - Rosiori, posibil alte fabrici in locul combinatului si multe altele).

Angajatii din Primarie si ceilalti pesedisti vor simti pe pielea lor cum Danut nu le mai poate asigura ce promite. Vor fi restructurari si tot felul de schimbari.

Intelegerea dintre cele doua partide se va observa de la lista de consilieri si dupa cum se desfasoara campania. 

Citeşte şi
Comentarii (8) Adaugă comentariu
Cetatean pe 28 Martie 2024, 20:57
#8
Votanti derutati
In ultimul mandat,cuclea si a dat arama pe fata.Fapte nu vorbe.A facut nimic.Totul in interes personal.Angajari,contracte ramase fara finalizare,lipsa atractie fonduri europene,un oras murdar,ciini fara stapin la tot pasul.Nu a coborit c*rul din masina primarie sa discute cu cetatenii cum ar fi normal pentru un primar.A transformat org.Psd intr o gasca de acoliti.Si mai sunt cetateni,care se intreaba cu cine sa voteze! Foarte periculos.Exista sansa sa scapam orasul de un primar in functie,trintor,frustrat,tradator ordinar,arogant,caracter zero.Vremea lui cuclea a trecut.Sunt doua candidaturi la fuctia de primar,Dr Daciu si ec.Tilea.Schimbare cu spetanta.
Votant pe 28 Martie 2024, 12:27
#7
Caut sa votez dar nu am cu cine
Vad pe aici cum ca acest doctor a facut si a drea si ca e spirt. GRESIT. Este om cu care te poti intelege, citit ai ce sa vb cu el. Atat si nimic mai mult. Ca si Claudiu Cracea el este un om de afaceri si atat. Fara empatie sau ca sa fiu mai explicit fara sa plateasca salariile mult ravnite. Plateste cum plateste. Macar asta nu urla cum urla Cracea ca el e miezul.

Cuclea: pana***a si atat.



Ypse pe 28 Martie 2024, 07:31
#6
Vise deșarte
Măi oameni buni, nu vă faceți iluzii deșarte! Daciu este omul PSD, și va fi iepurele lui. Va rupe voturile dreptei (dacă mai există cu adevărat la Turnu). PNL mai există în Turnu Măgurele? Nu l-a făcut Crăcea praf și pulbere? Apropo, voi v-ați uitat ce consilieri PNL ați votat acum 4 ani? Daciu, Nuță, Petrescu, Mușat pedofilul, Constantin zis măgarul, toți psd-iști sadea, trimiși de partid să candideze sub falsă disidență. În plus, opoziția e dezbinată în oraș. PNL s-a rupt, USR e ca și inexistent, PMP trage cu PSD la Turnu. PSD deși în recul, organizatoric este peste toți contracandidații, și asta va conta la alegeri. AUR? Poate singurul care poate oarece probleme PSD-ului, dar tare mi-e teamă că vor bate palma după alegeri. Singura soluție ar fi fost un independent cu notorietate, și susținut de toate partidele, dar orgoliile sunt mari. Asta e, dacă nu se înțelege nimic din greșeli, ele se vor face din nou.
Floricel pe 27 Martie 2024, 08:18
#5
Pentru PSD-istii carcotasi
Desi dr.Daciu este o persoana care a lucrat numai in mediul privat,loc unde se platesc taxe si impozite foarte mari,bani ce merg in mare parte catre salariile bugetarilor,se spune prin anumite cerc*ri de oameni ca actualul primar este mai bogat decat el.Oare de unde?Hai sa nu mai fim naivi si sa intelegem odata toata increngatura asta de tip mafiot,in care este spoliat bugetul local si de stat.Iar agoniseala de care se pare ca se stie,este bine ascunsa,cica prin Brasov,Buc*resti si alte loc*ri departe de ochii turnenilor.
Georgica pe 26 Martie 2024, 20:28
#4
AVC la primărie
A apărut un candidat la primărie,om serios iar cuclea este la un pas de dezastru,așa cum a fost și Dragnea cind l-a trădat pe Coldea iar acuma Dragnea a fost la un pas de AVC (așa este cind trasezi ) Dar. Liviu Dragnea a fost trădat și prostit de bombonarii săi adică Valentin Dragnea și mai ales puiu dragne sau așa zisul măscărici de la gratia și piața 1decembrie 1918 din Buc*rești .Acest măscărici l-a mințit pe Dragnea ca pe ultimul fraer de giuvarasti adică nu i-a spus ca fiul sau este un fraer de mina intii și pe ce pune mina distruge totul deorece atita minte are sau deloc.
Ce pe 26 Martie 2024, 19:24
#3
Penibil
Pai acest doctor a facut tiate afacerile cu psd isi. Si de ce nu ar face o? Ca sunteti voi contra psd ului? Fraieri ati fost si sunteti. La fel si Cracea. Si in judetele unde este pnl ul pe val se fac afaceri cu psd ul. Acum ca sunt ei psd isit sau pnl isti sau ce mai sunt ei nu mainpot face afaceri?
cc pe 26 Martie 2024, 17:26
#2
Daciu pe cont propriu
Ar fi o rusine sa colaboreze cu pesedeul lui cuclea!Nu se compromite doctorul pentru o punguta cu doi bani.Cuclea a strins linga el o gasca de anonimi,ramoliti si slugi.Nu poti iesi pe strada cu asemenea nulitati si sa ai si speranta ca vei fi votat.Cale libera catre primarie,dr.Daciu!.Prostia si domnia se platesc in viata,nici asta nu a inteles cuclea!
Ov.S pe 26 Martie 2024, 09:28
#1
Este foarte adevarat,daar....
Atata timp cat institutiile publice s-au umplut de tot felul de rude,nasi,fini,prieteni,interpusi in afacerile conducatorilor cu diferite firme de casa si alte institutii de stat,plus slugile de partid ale PSD,voturile vor merge tot stramb catre un partid care a distrus ROMANIA.Sa nu mai aducem aminte de multimea de asistati social ce sunt platiti din taxele si impozitele celor ce inca mai au un loc de munca in satul ala,numit municipiu.Dormiti si veti fi mintiti si buzunariti zi de zi,an de an.
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.