Cei 4 evanghelisti erau trei, Luca si Matei! A murit unul din ei si a mai ramas... Asa si cu statiile de monitorizare a aerului din judetul Teleorman, gestionate de APM Teleorman, din 5 cica mai functioneza doar cea de la Zimnicea!

22 Martie 2024, 13:34 | 1317 vizualizări | 0 comentarii
Car Universal
Statie

 Cele de la Turnu-Măgurele au cazut primele, in perioada in care functiona combinatul de ingrasaminte chimice, care le-a poluat pina le-a dat senzorii peste cap!!!

Ultima cazuta la datorie este cea de la Alexandria, din curtea Agentiei de Mediu, lasata de izbeliste, fara piese de schimb, fara mentenanta facuta de aproape 2 decenii (douazeci de ani!!!).

In plus, autolaboratorul mobil cu statie de monitorizare a aerului la punct fix, detinut de APM Teleorman, a fost cedat la APM Alba, pe motiv ca "nu avem nevoie de asa ceva, n-avem sofer, n-avem laboranta dispusa sa lucreze pe masina, m-avem pofta de munca!,,

Si totusi, APM Teleorman cu ce se ocupa? Ete taie frunza la ciini, pe marginea santului... Si totusi cum se masoara poluarea in Alexandria?

Iata cum: se scoate o galeata rosie sau galbena (depinde de director) pe geamul laboratorului, se tine 2 saptamini, dupa care se vede cit praf si mizerie s-a adunat in galeata, se cintareste si daca sint reactivi se fac si ceva analize, sa se vada compozitia chimica! Cica asta e metoda gravimetrica a la Teleorman!!!

Citeşte şi
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.