Probabilii investitori (asa gandeste Primaria Turnu Magurele) vor si cale ferata. La Turnu intoarce microbuzul. Trenul incurca planurile primarului

22 Martie 2024, 12:06 | 3828 vizualizări | 3 comentarii
Car Universal
Gara Turnu

Primaria (Mirel) din Turnu Magurele - "primăriile nu construiesc fabrici și uzine sau combinate, este treaba Guvernului, noi investim în infrastructura și probabil așa se vor găsi investitori care să creeze locuri de muncă!"

Infrastructura nu inseamna numai  biserica, parcul, cinema, etc. Aceasta este infrastructura functionarii unei societati umane.

Mireii astia nu stiu ce inseamna infrastructura  necesara atragerii de investitori. Calea ferata este importanta pentru dezvoltarea economica.

Primaria a sacrificat transportul feroviar pentru ca transportul cu microbuzul e foarte eficient pentru primar si interesele de grup, nu pentru calatori. Desi transportul feroviar e mult mai ieftin, marfuri si calatori, la Turnu Magurele nu se vrea. 

Singura speranta e de la Uniunea Europeana, cea care dezvolta Portul Turnu Magurele pentru transportul multimodal prin terminale intermodale. 

Citeşte şi
Comentarii (3) Adaugă comentariu
Nu are legătură primăria pe 24 Martie 2024, 11:02
#3
Cu gara
Da domnule PSD-ist, nu are, nu o avea, dar cu microbuzele are? Probabil că nici cu ele, chiar dacă transportă în mod organizat bătrâni amețiți la secțiile de votare cu ghid și instructor. Orice acțiune de acest fel este absolut întâmplătoare.. De fapt nu are legătură cu nimic din localitatea asta. Măcar să vezi că se zbate, face demersuri,merge în audiența la ministerul transporturilor,face ceva pentru revenirea la normalitate. Alți primari, din apropiere ( jud. Olt) au făcut ceva și au reușit.
Nebunuʼ din coceni pe 24 Martie 2024, 09:04
#2
@ #1 & turnucustiri
Un vechi proverb spune așa: prostuʼ dacă nu e și fudul degeaba e prost. Și prostia la turnucuștiri e ca avalanșa, te strivește. Care e legătura Primăriei cu Gara, numai în capetele seci de la turnucuștiri se face. Pentru lămuirea acestor capete seci și a comentacilor cretinoizi, Gara nu este în patrimoniul Primăriei. Este în parohia Ministerului Transportului. Dacă Primăria ar reabilita Gara și infrastructura, vin apoi ăia de la Curtea de Conturi și spun că e ilegal ce-a făcut Primăria. Nu Primăria trebuie să reabiliteze calea ferată, ci Guvernul, adică USL 2. Numaʼ că voi înjurați doar jumătate din el, iar pe MăCiucă & compania nu. Claudiule, mai fă mă un efort și candidează încă o dată! Te votez, dau și acatist să ieși primar. E, ... și să dea dracuʼ să nu faci treabă, că ți-ai băgat secera-n kur cu mine. Nici Dunărea nu te mai spală! Hai, c*raj!
PSD v-a tinut in saracie pe 23 Martie 2024, 13:55
#1
Ce infrastructura face Primaria
Mai oameni buni,voi ati vazut cum se peticesc straziele,cu sacul de bitum exact ca acum 25 de ani,pe vremea cand primar era alt hot.Vai mama ei de infrastructura.Poate au vrut sa spuna ca sunt lucrari de mantuiala la pret de infrastructura,ca cea adevarata este facuta de firme de profil care dau garantie cel putin 10 ani,nu ca la ficare rand de alegeri cand ies din birouri si mai toaca niste bani,si mai prostesc niste alegatori.
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.