Haralambie Epure a scos dividende mai mari decat profitul. Cum e posibil?! In declaratia de avere a scris dividen(te). Deci e posibil

20 Martie 2024, 19:58 | 1541 vizualizări | 5 comentarii
Car Universal
Epure

Conform declaratiei de avere depusa pe portalul ANI, prefectul Haralambie Epure a scos din firma SC HARI VET CONSULTING SRL dividende in valoare de 148.805 RON, in conditiile in care firma a avut in 2022 un profit de doar 40.281 lei.

Sotia acestuia Epure Anca Elena a scos din firma SC HARI PET SRL dividende in valoare de 47.966 RON desi firma aceasta nu a avut profit si nici cifra de afaceri, ci doar datorii!

Concluzia: din mai mare, poti sa faci mai mic, din mai mic, mai mare niciodata! Iete ca iepurili poate!

Citeşte şi
Comentarii (5) Adaugă comentariu
Star pe 25 Martie 2024, 13:51
#5
Galbeni cu ruj roșu pe buze
La avut profesor pe Spagulescu Pârvulescu .Ghicește cineva cine se “ocupa “de contabilitatea tovarășului !!?Toma Daniel?Nicolae Eugen?Comanescu Lefterie ? Sau toți trei ? Poate cercetează presa independența din TR. O fi Veruca,! ca se face de o banda sau grup infracțional organizat cum se zice pe la DNA .7 negri mititei!!!
Expert contabil pe 22 Martie 2024, 09:23
#4
Pentru contabilul cu mînecuță galbină!
Exact cum spui matale profit moc, de fapt ioc! Vezi pe mfinante! De la înființare firma haripetista nu a avut profit cît zice animalul penelist că scos din ea! Și cu salariu minim el, nevasta cum de au mașini, vile, apartamente, depozite în bănci? E clar că e evazionist, că toți ăștia galbeni la fata și roșii în cerul gurii! Ia vezi unde își fac galbinii vacantele și pe citi bani?
Contabil pe 21 Martie 2024, 16:03
#3
Asa?
Poate acea firma are de distribuit dividende de acum 3 ani. Si atunci poate a avut voie la 10.000.000 milioane de lei. Care este problema? Ca a facut anul trecut profit moc? Poate acum 2-3 ani a avut profit mare. Da voi bagati asa fitile.
Dora pe 21 Martie 2024, 09:41
#2
PROSTIA-I LA PUTERE
Fals,deci hotie.Si un contabil de CAP isi da seama ca declaratia a fost facuta de catre niste hoti nepregatiti.Comportanentul asta este posibil numai pe la noi prin Romanica,unde asazisii politicieni sunt preocupati sa-si ia o diploma universitara,daca se poate si un doctorat,lasand la o parte obtinerea corecta si la timp a uneia care se numeste diploma de bacalaureat.
ilie pe 20 Martie 2024, 21:39
#1
politia
Si "organele" ce pazesc !? Coana justitie n-are nimic de zis ?
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.