Alcool si droguri la volan: Un barbat din Lita si altul din Alexandria

18 Martie 2024, 21:22 | 2541 vizualizări | 1 comentarii
Car Universal
Politia

Polițiștii din cadrul Biroului Rutier Turnu Măgurele au întocmit dosar penal și efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducere sub influența alcoolului și a substanțelor susceptibile a avea efecte psihoactive, în cazul unui bărbat care a condus un autoturism pe drumurile publice, deși ar fi consumat alcool și substanțe incompatibile cu calitatea de conducător auto.

În fapt, la data de 17 martie,  în jurul orei 03:00, în timp ce se aflau pe strada Oltului din localitate, polițiștii au oprit pentru control în trafic un autoturism condus de către un bărbat în vârstă 36 de ani, din comuna Lița.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilometru, rezultatul indicând o valoare de 0,80 mg/l alcool pur în aerul expirat. Fiind testat și cu aparatul DrugTest, au reieșit indicii cu privire la posibila prezență a substanțelor psihoactive, motive pentru care a fost condus la o unitate medicală în vederea recoltării de mostre biologice de sânge necesare pentru stabilirea cu exactitate a alcoolemiei și a consumului de substanțe psihoactive.

În cauză a fost întocmit dosar penal, cercetările fiind continuate sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Turnu Măgurele.

Polițiștii din cadrul Secției 7 Poliție Rurală Crângu au întocmit dosar penal și efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere sub influența alcoolului, în cazul unui bărbat depistat conducând un autoturism în comuna Lisa, deși ar fi consumat băuturi alcoolice.

În ziua de 16 martie, în jurul orei 03:00, polițiștii au oprit pentru control în trafic, în comuna Lisa, un autoturism condus de către un bărbat în vârstă de 37 de ani, din municipiul Alexandria.

Întrucât emana halenă alcoolică, conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul indicând o valoare de 0,61 alcool pur în aerul expirat, fapt pentru care a fost condus la spital în vederea recoltării de mostre biologice de sânge necesare pentru stabilirea alcoolemiei.

În cauză a fost întocmit dosar penal, cercetările fiind continuate sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Turnu Măgurele.

Citeşte şi
Comentarii (1) Adaugă comentariu
Participant la trafic pe 20 Martie 2024, 08:51
#1
CONTROALE LA SANGE
Bun,se fac controale impotriva consumului de alcool si de droguri,si e foarte normal.Dar sa se faca controale pentru valabilitatea permiselor de conducere si a modului in care au fost obtinute,la RCA,ITP si conduita unor soferi in trafic,care sunt lafel de importante si de necesare.
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.