Video Primarul "abuziv" din Rosiorii de Vede este luat la intrebari de Marian Saioc

18 Martie 2024, 12:47 | 1918 vizualizări | 1 comentarii
Car Universal
Rosiori

,,Imparatul" Valerica Circiumara da nas in nas cu cetateanul activist Marian Saioc! Pina cind ne va mai conduce ciuma rosie la Rosiorii de Vede? Pina cind?

Intrebarile cetateanului activistului civic Marian Saioc privind contractele cu dedicatie pentru prieteni, neamuri, precum si preluarile ostile de terenuri pentru firma fiului si firma personala a primarului au ramas fara raspuns!

Firma primarului se numeste SC TRANSURBANA SA face atit agricultura (cod 0111) pe citeva mii de hectare, cit si transport de calatori pe rutele Rosiorii de Vede - Costesti si retur, Rosiorii de Vede - Alexandria si retur!

Administratorul firmei este chiar sotia: Circiumaru Elena. Firma a avut in anul 2022 o cifra de afaceri de 17.143.660 lei si un profit de 2.297.093 lei.

https://www.risco.ro/verifica-firma/transurbana-cui-9893839

Alte firme detinute de primar sint: Spicul S.A, Spicul Etap S.A, SPORT COM SRL, primele 2 activind in fabricarea painii si a produselor de panificatie, pe care si le-a ,,insusit" de la pietenul sau de partid Marin Radu!!!

Mai mult >> de la sursa

Citeşte şi
Comentarii (1) Adaugă comentariu
Dan Miu pe 18 Martie 2024, 13:35
#1
Coruptia din PSD stapaneste TR
Gata,s-au terminat problemele si coruptii din Turnu Magurele si am trecut la Rosiori de Vede.Hai sa-i lasam pe cei din Rosiori sa-si rezolve singuri probleme si ne ne concetram mai mult pe cele din Turnu,si sa deschidem bine ochii la cele intamplate prin oraselul nostru si ce fel de candidati vom avea de votat.
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.