De ce Danut Cuclea nu spune turnenilor daca a luat legatura cu ungurii care au zis ca vor sa faca fabrici de panouri fotovoltaice la Turnu Magurele

18 Martie 2024, 11:07 | 3909 vizualizări | 3 comentarii
Car Universal
Solar

Astrasun Solar din Ungaria este prezenta in Romania si este specializata in construirea de parcuri fotovoltaice.

Managerul a declarat ca este interesat de ridicarea a trei fabrici in zona Turnu Magurele. Ce a facut Primaria Turnu Magurele?!

Tot in Turnu Magurele, Primaria a eliberat certificatul de urbanism pentru construirea unui parc fotovoltaic de 128 de hectare.

Chestiunile acestea sunt de interes, nu parcul pentru petrecerea timpului liber, locuri de joaca, etc. Din cauza la prea mult timp liber pleaca turnenii din oras.

Citeşte şi
Comentarii (3) Adaugă comentariu
Incomod pe 18 Martie 2024, 16:36
#3
Nu toate muștele fac miere !
Daca nu e ordinde sus,nu executa .Sunt incompetenții PSD în stare de ceva înafara de timulyrece leafa merge, noi vrem sa fim vesnici la butoane !

Schimbați destinul acestui oraș,votați cu răspundere,fara ciuma roșie !
ACELAȘI din T0TDEAUNA pe 18 Martie 2024, 16:23
#2
UN 0RAȘ RUINAT , ECONOMIC și FINANCIAR
FACEȚI ceva cu ACEST 0RAȘ , care a F0ST DIN T0TDEAUNA UN 0RAȘ INDUSTRIAL și PR0SPER ECONOMIC. P0LITICUL L- a RUINAT din T0ATE PUNCTELE de VEDERE . AȚI PR0M0VAT ÎNTOTDEAUNA PILELE , 0BEDIENȚA și UMILINȚA L0CUIT0RIL0R . NU mai ÎNJ0SIȚI L0CUIT0RI ACESTEI URBI DUNARENE ❤️ . IUBESC și RESPECT din tot SUFLETUL 0RAȘUL TURNU MĂGURELE ????????
Dinca pe 18 Martie 2024, 12:03
#1
PSD da interzis la investitii in Tr.Magurele
Ce investitii au intrat in oras din 90 si pana azi?Cati locuitori avea orasul in 90 si cati mai are azi?Pentru a ne face o ideie completa de ceea ce au fost in stare cei ce au condus Primaria,orasul si destinele cetatenilor lui,trebuie sa doar sa ne amintim cate foste intreprinderi s-au desfintat,au fost distruse cu buna stiinta,cati someri au lasat in urma si cati au parasit zona.Azi se vede destul de clar si ce au pus in loc,o multime de angajati ce sufoca institutiile bugetare de stat.Pana cand si de unde sa mai vina banii pentru aceasta categorie de angajati?Nu ar strica deloc sa aflam niste date oficiale de la Institutul National de Statistica(INS),date cu privire la statutul de municipiu sau oras,de nr. de locuitori,natalitatea,mortalitatea,stadiul investitiilor si bunul mers din invatamant si sanatate.Cam asta at fi necesar sa stim despre realizarile din ultimii 34 de ani,nu plantatul de panselute si alte floricele extrem de scumpe,datul cu var si multimea de asitati social.
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.