Video si Foto Suntem de poveste! Dupa Mirel, Celentano si Firicel din Turnu Magurele: Danut Cuclea si Cone Cornel

17 Martie 2024, 15:40 | 2010 vizualizări | 5 comentarii
Car Universal
Celentano

Priviti la mersul lui Cuclea si al lui Celentano.

Cone are mustata si figura lui Firicel.

Clic pe foto. Mai mult >> de la sursa

Citeşte şi
Comentarii (5) Adaugă comentariu
FG pe 18 Martie 2024, 11:24
#5
Lui #4 si altora
Si eu am auzit de cativa dintre angajatii din Primarie,si chiar din interiorul coalitiei de rahat,care cu aceeasi gura dulce cu care-i lauda si linge,le arunca si vorbe grele-n spate,pline de ura dar si cu mult adevar.De oportunisti te inconjori,de oportunisti ai parte.Spune-mi cu cine te aduni ca sa-ti spun cine esti.Caracterele care ne-au condus de atatia ani sunt foarte asemenatoare,barfitorii,mincinosii,papagalii ce se cred smecherasi,si nu in ultimul rand,hotii care ne baga mana in buzunar in fiecare zi.Asta e tipul de persoane ce paraziteaza spectrul politic,iar noi stam inerti si ne uitam cum isi bat joc de noi si de banii nostri.
De poveste suntem de 34 de ani pe 18 Martie 2024, 10:06
#4
Reminiscentele infractorului Dragnea
Toate barfele si informatiile la adresa primarului si a finilor si nasilor lui ies din primarie.Cetatenii doar iau la cunostinta si comenteaza ceea ce afla de la unii dintre angajati.Asa ca,acolo se afla cuibul unde se se fac combinatiile si se stie totul despre activitatile acestor decidenti politic.
Nasul si finul pe 17 Martie 2024, 22:01
#3
Zeciuială
Acesti indivizi, blamati pe la spate de toată lumea au tactica lor de a fura ! Se dau cinstiți, dar fură si primesc zeciuială, de pe unde pot ! Rubedenii, clanuri si crima organizată !
Gigi pe 17 Martie 2024, 19:27
#2
Ardiles,chici?
Vine tare pe turnanta Mache.Aceleasi apucaturi,stil si afaceri cu primarul.Primarul a ramas tot divortat. Dalida este tot mai obosita.Saracul Psd,unde a ajuns?.Lipsa de implicare si sulgarnicia in fata sultanului!
Risu-plinsu pe 17 Martie 2024, 17:35
#1
Completare la personaje
Nu este corect sa il omitem pe Roby,alias Proco,nasul primarului.Cind cu protopopii cind cu intrlopii(vorbeste lumea ca el este pus de finu la Bac)Regizor Murex.
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.