Danut Cuclea: o "nouă eră" a investitiilor. A fost si "vechea eră"?! Pe bune, Danut trebuie dus la un specialist sau la mai multi specialisti, baiatul e copt

17 Martie 2024, 13:40 | 1594 vizualizări | 4 comentarii
Car Universal
Danut

Postare Danut Cuclea - "O nouă eră a investițiilor! 

La Spitalul Municipal Turnu Măgurele, proiectul de modernizare derulat de Compania Națională de Investiții cu o valoare de 134.832 mii lei este dovada că investițiile inteligente și sustenabile transformă România.
Începand cu luna iunie anul acesta, așteptăm companiile de construcții din România să se înscrie la licitație! 
Creșterea calității vieții (n.r. deocamdata tinerii aleg sa plece)
Inovație și dezvoltare (n.r. aici s-a inovat si dezvoltat coruptia, imoralitatea, Mirel din TM, etc)
Angajări și salarii mai bune (n.r. doar pentru cei cu pile si relatii)
Așa cum Guvernul Ciolacu a promis, investițiile publice devin motorul creșterii economice, pentru un viitor mai prosper. (n.r. motorul e productia, nu sistemul public)
Haideți să construim împreună o Românie mai puternică! (n.r. voi o slabiti, capusati, oamenii de rand o construiesc. Tot asa a construit si Ceausescu, cu sacrificiul prostimii)"
 
Dezvoltarea orasului: locuri de munca stabile (procesare, fabrici, fabricute, ateliere, etc), restul e vorbarie. Cum se fac locurile de munca?!
 
Nu trebuie sa inventam roata, focul sau cine stie ce. Bineinteles, pentru unii e greu sa gandeasca si sa puna in practica o strategie. 
Citeşte şi
Comentarii (4) Adaugă comentariu
Margineanu pe 18 Martie 2024, 11:40
#4
Piticuleee,se apropie alegerile!
Asteptam cu mare nerabdare si interes,sa vedem si noi,astia mai modesti,cu ce gogorite si promisiuni veti mai veni in campania electorala.Cu cat tupeu si nesimtire va veti mai putea uita in ochii alegatorilor atunci cand veti minti cu nerusinare pentru a nu stiu cata oara.
Intelectual pe 18 Martie 2024, 11:11
#3
Cuclea si investiitile!
Sa te imbeti cu apa rece nu cred ca este cel mai bun slogan in cazul primarelului(spritul il caracterizeaza) .Dar sa iti pierzi mintile cind auzi corul de laudatori de linga tine,se potriveste.A reabilitat(driscuit,varuit si acoperis)ce fusese reabilitat de pe vremea cind era un nevinovat vice.Cinematograf Flacara,Parc municipal,Casa armatei,Catedrala.Lipsa idei si multa prostie.A inceput reabilitare cladire primarie din anul 2019 si nu este in stare sa termine,datorita neputintei sau a altor motive banuite.

In rest ca toti primarii de la comune,cei mai multi baieti de la tara(ca sa nu dezvoltam subiectul)au acceptata si ei,pentru ca oferta de la guvern era generoasa,sali de sport si camine culturale!Trezeste te piticule si poate iti vine mintea la cap si pleci acasa.Este singurul lucru bun pe care ai mai putea sa il faci pentru noi.
ilie pe 18 Martie 2024, 10:15
#2
taietor de frunze
Vorbaria goala a unui fost taiuetor de frunze la caini la UVCP....
Cresterea calitatii vietii lor,nu a noastra pe 18 Martie 2024, 09:56
#1
ERA MINCIUNII SI A HOTIEI
La niste specialisti trebuie sa mearga si o parte dintre cei care voteaza orbeste niste incompetenti de atata timp.Pai da,si Cuclea s-a conformat spuselor sefului covrigar:"VORBE NU FAPTE".Si voi vreti sa ne fie mai bine alegandu-l din nou.Peste inca 4 ani cu aceasta conducere veti simti cu adevarat ce inseamna saracia,daca veti mai fi prin zona.
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.