Danut Cuclea si cultura - are biblioteci intregi cu Napoleon, Alexandrion, Sankt Petersburg. Ultima carte citita de Danut: "Domeniile Regale" si are 750 de ml de pagini

16 Martie 2024, 09:53 | 2197 vizualizări | 4 comentarii
Car Universal
Casa de Cultura

"Un nou inceput pentru cultura in Turnu Magurele" - suna prost de tot.

Cultura nu s-a sfarsit si nu a inceput cu tine. In cazul de fata e vorba de reabilitarea unui constructii unde pot avea loc acte de cultura.

De ce s-a reabilitat tocmai acum si de ce cultura a fost uitata, asta e altceva sau e adevarul despre cum v-ati batut joc de acest oras.

Tot ce inseamna investitie mare in Turnu se face de cand Dragnea a picat. Europa se implica in dezvoltarea zonei.

Cum va felicitati voi intre voi dupa principiul "lauda de sine nu miroasea-a bine"

Danut Cuclea - "Un nou început pentru cultură în Turnu Măgurele! După eforturi susținute și multă muncă, suntem acum proprietarii clădirii Casei de Cultură și demarăm un proiect ambițios de reabilitare și dotare. Visăm la o bibliotecă municipală modernă și la un centru vibrant pentru activități culturale, totul finanțat printr-un buget record de la CNI. Felicitări tuturor celor implicați!"

Citeşte şi
Comentarii (4) Adaugă comentariu
Vorbim dupa alegeri pe 17 Martie 2024, 08:34
#4
Pentru tarabagiu
Nu amesteca persoanele si competentele lor,doar barfindu-le fara a argumeta corect si real.Adica pe unul care isi desfasoara activitatile in zona privata,cu unul care sta cocotat pe un buget public de stat,si care e devalizat doar pentru a ramane pe o functie total nemeritata,impreuna cu o echipa de nepregatiti,ci doar pentru ca paraziteaza un partid politic plin de corupti si ineficienti.
Liliana pe 16 Martie 2024, 14:59
#3
Treziti-va,iubitori de PSD!
In primul rand,acest "indragostit de cultura",mult mai putin decat de sedintele bahice,sa spuna si ultima carte pe care pretinde ca a citit-o,sau ultimul spactacol ori film vazut.Mai,voi nu v-ati saturat de minciuna,hotia si prosteala gastii PSD?Inca un mandat cu piticul si echipa lui la conducere,si zona africana va scrie pe placuta de la intrare in oras.Nu ca azi am face parte dintr-una europeana.
Tarabagiu pe 16 Martie 2024, 13:56
#2
Vinul lui Mache
Primarul nu mai poate duce un pahar de tarie ca 5il lasa balamalele.Asa un vin la rece,pina pune capul pe masa si vine masina primarie si il conduca acasa pe mare nostru conducator,este un pahar de vin marca Mache si sora.
Intelectual pe 16 Martie 2024, 13:50
#1
Ambitii de om timpit la cap!
Casa de cultutra in renovare,nu este singura ambitie a asa zisului primar.Dorul de cultura a aparut cu mai mult de un an.Primarul a devalizat bugetul local cu 300000 euro pentru a cumpara un imobil si al transforma in muzeu.Cita prostie,de ar fi vorba numai despre asa ceva.Pai sa organizezi un muzeu gaseai spatiu la Casa casatoriilor,Casa armatei,Casa de cultura,cinematograf Flacara,pe Magurele la scoala veche.Toate aceste cladiri,varuite de mare primar care nu isi gasesc nici un rost in realitate,bani multi aruncati pe geam,aiurea.Din gindirea marelui om de cultura cc.
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.