Daciu George ridica mult stacheta pentru saritura la Primaria Turnu Magurele. Danut Cuclea nu are cum sa sara asa de mult, dar spera, cand nu suntem atenti, sa treaca pe sub si sa-l faca si pe asta

15 Martie 2024, 19:53 | 1990 vizualizări | 1 comentarii
Car Universal
Daciu

Daciu George - "Dragii mei concetățeni din Turnu Măgurele,

Vreau să încep prin a vă mulțumi din suflet pentru susținerea și încurajările pe care mi le-ați oferit de când am anunțat candidatura mea la primăria orașului nostru drag. Fiecare mesaj, fiecare gest de sprijin contează enorm pentru mine și mă motivează să continui să lupt pentru un viitor mai bun pentru comunitatea noastră.
Vreau să vă ascult, să înțeleg ce vă doriți pentru Turnu Măgurele. Acest oraș este casa noastră, locul unde trăim, muncim și ne creștem familiile. Prin urmare, este esențial să știu ce schimbări și îmbunătățiri doriți să vedeți în comunitatea noastră.
Așadar, vă invit să împărtășiți cu mine în comentarii sau printr-un mesaj privat care sunt prioritățile și nevoile voastre. Vreau să mă asigur că vocea fiecărui locuitor din Turnu Măgurele este auzită și că împreună putem face diferența.
Cu respect și recunoștință,
Daciu George."
Citeşte şi
Comentarii (1) Adaugă comentariu
Geta pe 16 Martie 2024, 14:12
#1
PSD e cancerul Romaniei
Domnule Daciu,cu tot respectul,nu cei sanatosi la cap si care in mica masura nu va vor da votul sunt problema,ci marea masa de asistati social si slugile PSD din aparatul bugetar sunt adevaratii votanti cu probleme,si pe care trebuie sa-i convingeti ca e destul cu o gasca de hoti si de ascultatori incompetenti,de atatia ani la puterea locala.Toti turnenii cu drept de vot trebuie sa inteleaga ca asta e ultima lor sansa pentru o schimbare reala si care nu mai trebuie amanata.
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.