Turnu Magurele - Danut Cuclea a impuscat trei-patru iepuri dintr-o lovitura - toate glumele

15 Martie 2024 | 1724 vizualizări | 1 comentarii
Danut
Danut

In primul rand, primarul si-a reluat munca pe pagina Facebook. Sa nu-l suparam, Danut inchide iarasi pagina. 

Trei iepuri dintr-o lovitura - loc de joaca, spital, casa de cultura. Locul de joaca se poate numi si "loc de munca pentru copii", al patrulea iepure.

Un loc atat de complex. Turnenii nici nu stiau ce e acolo. Vorba lunga, saracia omului. Asta e realitatea. 

Danut Cuclea - "Cu inima deschisă pentru fiecare dintre voi, am creat un spațiu unde mișcarea și sănătatea se împletesc armonios, gândit special pentru sufletul comunității noastre din Turnu Măgurele. Ne pasă profund de binele fiecărui cetățean, indiferent de vârstă, și încurajăm zilnic stilul de viață activ. În aceste vremuri, când grija pentru sănătate este mai importantă ca niciodată, ne angajăm să susținem și să valorificăm puterea și vitalitatea care vine din simpla bucurie a mișcării. Pentru că atunci când ne mișcăm împreună, comunitatea noastră devine mai puternică. Toate acestea se găsesc în fața Centrului Pentru Tineret Turnu Magurele."

Comentarii (1) Adaugă comentariu
De departe pe 16 Martie 2024, 09:31
#1
Somn usor,turneni!
Vedeti ce a iesit daca a fost lasat sa scrie singur si sa traga concluziile tot el?Orasul ala a ramas mult in urma vremurilor pe care ar fi trebuit sa le traim in prezent.Atat timp cat alegerile raman decise doar dintr-un singur tur de scrutin,si marea masa de manevra a PSD este sustinuta prin tot felul de metode ticaloase,si sansa pentru o viata mai buna ramane un simplu vis.
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.