Fostul politist Bifu a fost arestat preventiv de procurorii DNA. Flagrantul a avut loc in parcarea de la Kaufland Turnu Magurele

13 Martie 2024, 21:40 | 4138 vizualizări | 2 comentarii
Car Universal
Arest

Un polițist recent pensionat din Teleorman și un complice au fost arestați preventiv după ce procurorii DNA i-au prins, în flagrant, la Turnu Măgurele.

Fostul agent ar fi primit, sâmbătă, 09.03.2024, mită, 6.000 de euro de la tatăl unui minor acuzat de tentativă de omor. Tânărul își atacase un rival, cu o macetă, anul trecut, în zona unui mall din Capitală. În schimbul banilor, fostul polițist ar fi promis că va interveni la judecătorii Curții de Apel București pentru acordarea unei pedepse mai blânde acelui tânăr.

sursa: stirileprotv.ro

Citeşte şi
Comentarii (2) Adaugă comentariu
. pe 17 Martie 2024, 13:09
#2
.
Doar Bifu a belit p... a,Dacă sunt verificați toți polițiștii după rută cred ca au belit-o cu totii
. pe 13 Martie 2024, 22:25
#1
.
Bifule ai belit p**a.

Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.