Ghicitoare! Daca vicele din Turnu Magurele are florarie, Primaria de unde cumpara flori pentru ocazii speciale?! Astia ne fura pana si sufletul, simbolurile, etc.

13 Martie 2024, 07:58 | 2365 vizualizări | 3 comentarii
Car Universal
Cuclea

Ne pupa si ne fura?! Urare - La multi ani, sanatate, tot ce va doriti, fraierilor!

Comentariul zilei - "Domnu' viceeee! Poți sa îmi faci și mie pentru nunta 20 de buchete și sa îmi vinzi 500 de garoafe pentru panou foto? Hai, te rog frumos.Te caut la primărie, da? Sau vin direct la firma? Da mesaj ca de vorbit e greeeuuu. Te pup, succes pt. inca un mandat."

Citeşte şi
Comentarii (3) Adaugă comentariu
Dănuț Cuclea zis koyu pe 14 Martie 2024, 11:42
#3
Sclavii lui dragnea
Păi, dacă soția Eli Iagar nu mai este la statistica națională, gura lor ce mai mănâncă? Că de la barul ăla "la turci" ies banii de țigări.E frumos dar nu prea! Trebuie revergorate că e leșânate dă căldură!
Om simplu pe 14 Martie 2024, 08:46
#2
NICI MACAR PUPATI,DOAR FURATI
In capul lor,dupa o asemenea campanie scarboasa,mincinoasa si numai pentru imagine,ramane aceiasi gandire,hai ca i-am mai prostit incaodata.Si pe urma se pun pe ce stiu ei mai bine,adica pe combinatii si furat.Inca 4 ani cu baietii astia si doar in cativa ani saracia va atinge cote maxime si doar cainii se vor mai vedea pe strazile pusti.Pensionerii ne parasesc intr-un ritm prea rapid,iar tinerii isi cauta o viata mai buna printre straini.
Contele Mapucci de Daravela pe 13 Martie 2024, 12:29
#1
@Autorului aka Crăcănete looserul de serviciu
Crăcănete, chiar ești prost. Păi flori au dat toți. Apropo, voi de unde le-ați cumpărat?
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.