Daciu George si-a anuntat, oficial, candidatura pentru functia de primar. Un nou început pentru Turnu Măgurele

12 Martie 2024, 11:26 | 2535 vizualizări | 12 comentarii
Car Universal
Daciu
Un nou început pentru Turnu Măgurele.
Am onoarea și bucuria de a vă împartăși o veste importantă și emotionantă.
Candidatura mea pentru functia de primar al orașului nostru drag, a fost oficial validată de către organizația judeteană a PNL. Acest moment reprezintă pentru mine un angajament profund fată de fiecare dintre voi și fată de comunitatea noastră.
Locuiesc în Turnu Magurele de peste 30 de ani, timp în care mi-am desfașurat activitatea ca medic veterinar și antreprenor. Am acceptat să candidez pentru că sunt la fel de revoltat ca majoritatea turnenilor. A fost o decizie mai degrabă civică decât politică, dar în același timp nu pot nega faptul că doar funcția de primar îți dă puterea reală de a schimba lucrurile.
Voi fi un primar pro-business, pentru că știu că oricât ai schimba fatadele unor cladiri, fără un mediu privat puternic și dinamic orașul nu poate prospera.
Vreau să dispară ideea că „primaria este o afacere personală”, primaria trebuie să fie obligatoriu în folosul cetațenilor și al comunitații.
Dragi concetățeni, vă invit sã ne unim forțele și să lucrăm împreună pentru această schimbare pe care ne-o dorim cu toții. Fiecare idee, sugestie sau inițiativă din partea voastră este binevenită și valoroasă. Haideți să ne folosim resursele, cunostințele și pasiunea pentru a transforma Turnu Magurele în orasul la care visăm!
Imi doresc ca acest mesaj sa fie un punct de plecare ce se aliniază așteptărilor pe care le aveti de la viitorul primar al Municipiului Turnu Magurele.
Împreună să ne ajute Dumnezeu!
Cu sinceritate si devotament,
Dr. Daciu Georgel
Citeşte şi
Comentarii (12) Adaugă comentariu
printul de bahamas pe 13 Martie 2024, 23:38
#12
pentru contele daravela
mai conte de daravela, tu ori esti unul dintre acolitii lui cuclea ? ca vad ca prea sari in apararea la un neica nimeni ! tu de fapt, ce partid reprezinti ?
crac pe 13 Martie 2024, 23:27
#11
pnt daciu
daciuleeeeeeeeeeeee, un sfat atat..scapa naiba de fosila aia de musat si de nehalitii aia de ale burghiu si iti zic garantat ca o sa fie bine pnt tine si pnl.altfel nu faci nimic.ce mai cauta daciule ..musat sc*rsura aia de om acolo ?!si ale burghiu care sunt plin de bani..mai ai sa i aduci pe alde paunescu si florin mihai agentul ala dublu si turnator la seciritate pe timpul raposatului ..cu aqstia vrei sa faci treaba ! nu iti spun nu.
Burebista pe 13 Martie 2024, 21:34
#10
Calm,conte!
Cuclea al tau este expirat.Si ca este si ca nu este,cu atit mai bine,pesedist Daciu,ciuma rosie isi va imparti voturile!Cuclea nu mai este halit astazi de f multi pesedisti.Gindeste conte,nu te repezi,piticul este istoria veche.I a angajat pe Mache,Crimu,Oaie,nevasta lui Mihai,toti veritabili pesedisti.Ca nici el nu este si nu a fost niciodata pesedist,asta este alta poveste pe care ar trebui sa o stii.
Contele Mapucci de Daravela pe 13 Martie 2024, 12:34
#9
Retardaților!
Băi retardaților, chiar nu știți că Daciu e PSD-ist până în măduva oaselor? Băi labe triste, dacă la vară luați 3 consilieri, e bine. Cât despre Daciu, dacă sare de 2000 voturi, e bine! Voi pe ce lume trăiți?
Elena pe 13 Martie 2024, 10:28
#8
Ciuma roșie
O nouă șansă pentru orașul nostru!

Să vedem dacă turnenii știu să profite de ea...

Mirel își dorește un nou mandat, doar că în 12 ani de când e la Primărie nu a făcut nimic pentru acest oraș, că de...așa e ordinul de la Dragnea !

Ținei pe proști în foame și sărăcie și momeștei odată la 4 ani cu câte o pomană electorală și ai votul lor.......

Neutru politic pe 13 Martie 2024, 10:15
#7
Primar 2024
Radu, nu te supara, dar tocmai recunosti ca ai fost un mare prost. Ai votat Musat, Stela-mandravela, valcea si ai avut sperante? Esti, clar, mare prost ! Ceilalti,2-3, buc*rosi ca vine Daciu . Bai, un oras nu e o firma privata in care sa fii zgarcit si inganfat, 20.000 de oameni nu inseamna cateva zeci de angajati tinuti pe minim pe economie, si apoi ce am face cu Daciu primar ? Am schimba-o pe Ionela cu Doina, cea care il poarta pe increzutul de doctor in lesa? Nu aveti minte? Scapam de Cuclea ca sa dam de Daciu?
Propagandist psd pe 12 Martie 2024, 18:11
#6
Mai,Raducule
Noi votam primarul pe un buletin de vot si consilul local pe alt buletin de vot.Aici se discuta cine merita votul nostru,Daciu sau Cuclea?Pai daca votati Cuclea,votati Mache.Asta este echipa lui Cuclea,cu Proco,vesnicul Cone,Crimu,Oaie,Cioc si Gizea.Tusea sau junghiul?Ca primarul lucreaza impreuna cu consilui local,este alta poveste de dus alegatorul dupa pom.
Radu pe 12 Martie 2024, 16:00
#5
Părere personala.
Domnule Daciu, va irosiți timpul și banii degeaba.Cu asa oameni lângă dv-stra sigur esuati.Am votat PNL și acum patru ani, cu multe promisiuni din partea viitorilor consilieri,încercând sa ne convingă ca vor fi numai în slujba cetățeanului.Ce a urmat știm cu toții,s-au vândut repede,au obtinut beneficii,s-au aliniat politicii duse de PSD,încercând sa se ascundă de criticile cetățenilor.Stie PSD cum sa actioneze,dacă sunt tot aceeași,sunt deja vânduți.Va doresc succes!în asa formula nu aveți votul meu.
Din galeria nehotaritilor,inca. pe 12 Martie 2024, 14:43
#4
Dute Cuclea,acasa.Lasa ne.
Daca mai exista o speranta pentru orasul nostru,acesta este dr.Daciu.Nu stiu ce il impinge pe onorabilul dr.,cind a reusit in mediu privat sa asigure viitorul lui si a familiei pentru citeva generatii!.Sa stam drep si sa gindim.Cred ca singurul scop al acestui om,dr Daciu,este acela de a face ceva si pentru Tr.Magurele.Diferanta dintre Dr Daciu si actualul cuclea este ca unul este familist,a reusit in viata,are si stiinta de carte,un om echilibrat,hotarit.Celalalt,opusul.Sa scapam odata pentru totdeauna de Pesede,cre de 35 de ani a reusit sa distruga un oras.Vrem schimbare,cu speranta !
Fane pe 12 Martie 2024, 14:21
#3
Fără F M
Trebui salutată candidatura unui om capabil să facă ceva pentru orașul nostru. Dl Daciu,atenție la jigodiile de lângă dumneavoastră, Florin Mihai acum patru ani la vândut pe Crăcea,prețul a fost să-și angajeze soția la primărie!!!
..... pe 12 Martie 2024, 13:46
#2
Ciuma rosie
Bună prezentarea, mai greu cu gașca de oportuniști psd din partid. Mușat, Burghiu, Florin Mihai, Vâlcea, Virgil.....
Incomod pe 12 Martie 2024, 12:10
#1
Succes !
Schimbați haita incompetenta de psdisti dinp primarie,amantele,nepoatele, afinii care taie frunza la câini!

Veniți cu un proiect modern de îmbunătățire și schimbare a aspectului acestui oraș devalixat !
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.