Zarafu Gheorghita sau Tiberius Filip. Jocuri de culise. Băiatul de mingi al lui Adrian sau păpușa și păpușarul (păpușarii)

21 Februarie 2024, 10:52 | 2938 vizualizări | 7 comentarii
Car Universal
Papusa
Băiatul de mingi al lui Adrian sau păpușa și păpușarul (păpușarii)
 
Vă întrebați probabil care Adrian? Nu este greu de ghicit. Este același Adrian care l-a pus în funcție pe actualul primar al comunei Islaz, domnul Geară Ionel, prieten cu acesta până când ceva sau cineva a intervenit între ei (prietenii știu cine, ce) și au devenit dușmani de moarte. Deci, dacă trebuie să mulțumim cuiva pentru situația dezastruoasă a comunei, cu siguranță trebuie să-i mulțumim in primul rând lui Adrian și apoi eternului primar Geară.
 
Revenind la titlu, cu siguranță v-ați dat seama cine este Adrian și acum vă întrebați cine este copilul de mingii. Este simplu. Haideți să ne întoarcem puțin în timp, până în toamnă, când la PNL Islaz a fost anunțată candidatura la funcția de primar a lui Zărafu Gheorghiță, candidatură propusă și susținută de către consilierii PNL Islaz. Aceasta s-a făcut oficial, la Alexandria, în prezența președintelui, la momentul acela, Eugen Pârvulescu și a fost facută public pe pagina de Facebook a PNL Teleorman.
 
Până aici lucrurile erau foarte clare când, din neant,Tiberius Florin Filip își anunță intenția de a candida la funcția de primar al comunei Islaz. Face aceasta fără să precizeze partidul, cu toate că avea susținerea lui Mihai Cătălin Mohora, consilier județean PNL, prieten foarte bun și angajat al lui Adrian. În această ecuație se implică și își oferă sprijinul financiar Mihai Rezeanu, Miki, prieten foarte bun cu Adrian, prietenie care poate fi dusă până la nivelul la care, cuvântul lui Adrian poate fi lege pentru Miki.
 
Citeşte şi
Comentarii (7) Adaugă comentariu
Conasu pe 01 Martie 2024, 11:26
#7
Dezastru
În ambele sate care compun UAT ISLAZ administrat cu „mare pricepere” de peste 20 de ani de către actualul primar nu s-a realizat mai nimic: canalizare nu, deși ar fi fost absolut necesar să se facă o dată cu alimentarea cu apă, platforma pentru gunoi e inexistentă, clădirile scolii din satul Moldoveni se distrug nefolosite, titlurile de proprietate și cărțile funciare nu sunt emise nici după 30 de ani, .... e mare nevoie de schimbare în administrația locală, dar ....
Adevărul pe 26 Februarie 2024, 13:08
#6
Islaz
Nea Gogu de la Islaz pagină sub administrarea domnului Gheorghiță Zarafu fugit de la PSD la PNL, a mâncat ani de zile din mâna lui Geară și acum se vrea primar la Islaz.
Adrian pe 23 Februarie 2024, 20:32
#5
Pentru Marius
Ai greșit adresa, Valentin Stancu nu colaborează cu Geara! Din contra, nici măcar nu își vorbesc, evenimentele asigurate de MARELE TOBOSAR nu colaborează cu primarii, el colaborează cu un impresar renumit pentru evenimentele locale( din alte localități).
Marius pe 23 Februarie 2024, 15:54
#4
Valentin Stancu
Papusarul de serviciu este Valentin Stancu un parvenit in Islaz un mare tobosar acum pentru Geara sa mai castige si el un eveniment ceva in Islaz.
Doamne,fereste-ne de asemenea oameni! pe 22 Februarie 2024, 10:04
#3
Banul e ochiul dracului
Asa s-a ajuns prim majoritatea satelor,comunelor si a oraselor.Loc*ri pe unde totul e varza si haos,oamenii suporta din ce in ce mai greu birurile,saracia si nedreptatea,iar ei,"politicienii",se tin mereu de tot felul de combinatii pentru a ajunge la puterea locala.
Guest pe 22 Februarie 2024, 08:39
#2
Frauda mare
Geara este speriat si este dispus sa plateasca oricat doar sa nu candideze impotriva lui Tibi, Zarafu este o partida mai buna, mai usor de cumparat si asa isi asigura un nou mandat la Islaz.
Gygy pe 21 Februarie 2024, 19:07
#1
Islaz
Asa ați ajuns? Sa va conducă un COINACAR?
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.