Foto "Mirel din Turnu Magurele" - un brand national. Nu e o coincidenta, Turnu Magurele e un oras rau famat. Turnenii sunt stampilati din cauza celor pe care au pus stampila

20 Februarie 2024, 11:00 | 4185 vizualizări | 4 comentarii
Car Universal
Mirel din Turnu Magurele

Turneanul de rand e de bun simt, nu e Mirel.

Imaginea pare sa fie din acelasi videoclip (Erika Isac, Macarena).

Cei care conduc orasul se fac raspunzatori de ce am ajuns. Nu trebuie sa dea inapoi cand vine vorba de responsabilitati. Vor sa fie Re-alesi, dar trebuie sa-si asume tot ce se intampla.

Primarul ar trebui sa se revolte si sa apere reputatia orasului.

Danut (primul barbat din Turnu Magurele) este Mirel. El nu are nici pagina Facebook, atat e de preocupat de soarta orasului. 

Citeşte şi
Comentarii (4) Adaugă comentariu
Mihaela pe 21 Februarie 2024, 09:53
#4
NE-AM SATURAT DE-ATATA PSD
Cu aceiasi echipa PSD la cconducerea Primariei,orasul va ramane fara perspectiva unei vieti mai bune,daca nu si mai sarac,si mai murdar,si din ce in ce mai depop**at.Sunt scarbita numai cand le aud mereu minciunile din campaniile electorale.In acest an avem o sansa istorica,numai sa stim sa profitam de ea.
Sa fim onesti pe 21 Februarie 2024, 08:10
#3
Ilie
Mitroi-profesor si director, Vasile-profesor, director si inspector , Gheorghe- inginer si sef de sectie, Daciu-medic, Nuta-medic,, cum poti spune ca astia sunt neica-nimeni? Da, Lamba, Julea, Ragabeja, Ateneu, Stela Mohora sunt de acord, dar nu toti.
Băgător în seamă pe 21 Februarie 2024, 07:15
#2
@ilie
Ce te făceai dacă ieșea Crăcănete primar? Schimbai tusea cu junghiul! Chiar nu aveau liberalii alt candidat decât pe ratatul ăla? Și când s-a vrut un candidat unic al Opoziției unite, cine s-a opus? Nu Crăcănete?
ilie pe 20 Februarie 2024, 21:05
#1
nepiutinciosi
Orasul e "condus" de ipotenti intelectual. Nici pe unde au lucrat n-au facut nimic.Valabil si ptr. primar si ptr. viceprimar.Despre consilieri- alti taietori de runze la caini...
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.