Video Niste rasuri: Gadea Adrian spune adevarul - problemele comunitatii sunt la el. El e o problema pentru comunitate, nu invers. De ce?!

17 Februarie 2024, 17:22 | 2326 vizualizări | 5 comentarii
Car Universal
Gadea

Orice comunitate are nevoi de tot felul: economice, sociale, culturale, etc.

Alde Gadele sunt problema, fiindca nu stiu sa faca ce trebuie pentru a satisface nevoile.

Azi nu faci nimic, maine la fel, poimanine, etc, normal ca nevoile se transforma in probleme.

Uitati-va la el cum cara problemele. Are probleme multe, de la cap in jos. El face lucruri frumoase, la fel ca el, nu ce e necesar. De la secunda 00:10.

Clic aici pentru video

Citeşte şi
Comentarii (5) Adaugă comentariu
Mirel pe 06 Martie 2024, 10:07
#5
Nu-l mai vrem pe PUTIN
Acest individ cu studii obsc*re la Targoviste, crescut la sanul lui Dragnea nu poate performa nici la o primarie de comuna. Nu mai puneti stampila pe SPINI ! Oameni buni, nu va ajung 30 de ani?
Ticalosia nu are limite pe 21 Februarie 2024, 10:13
#4
PSD promite multe dar scumpit totul
Mai,Robin Hood,cand se va alege definitiv praful de Romania,si cand alegerile se vor termina,veti suferi si voi,voi toti care inca mai dati limbi unor tradatori si jefuitori de tara.Sa nu credeti ca in posturile de la stat veti ramane pe viata,va urma o sita deasa dupa care veti mai ramane foarte putini.E doar o chestiune de timp.Dupa care,sa vedem de unde se vor mai plati taxele si impozitele locale,pentru salariile celor prea multi de la stat.
Robin Hood pe 20 Februarie 2024, 15:05
#3
@ # 1 și 2
Hai că s-a hotărât: PSD + PNL = LOVE. Vor merge la alegeri împreună, așa că doar A(C)UR și posibil USR să mai intre în Parlament. Cât despre locale, ei bine USL 3 va lua tot. Și uite așa mai stați un mandat pe tușă! Știți voi cine!
Acum s-a trezit gasca PSD,in 2024 pe 18 Februarie 2024, 11:37
#2
Niste mincinosi si vanzatori de iluzii
Dupa atatia ani de jaf si tradare,aceiasi incapabili vor sa mai convinga incaodata.Din pacate,"rasurile"astea rad constant de noi de peste 30 de ani.4 ani stau ascunsi si pusi pe tot felul de combinatii,iar in an electoral ies la prostit cetatenii.De cate ori nu ati vazut astfel de filme si povesti?Vreau sa-i vad si sa-i aud vorbind despre saracie,preturile exagerate de la combustibili,energie,alimente,apa,medicamente si alte facturi tot mai mari,si starea in care este Romania azi.Oare cine a condus tara atata timp de la momentul 1989?Toti cei care au stat la umbra infractorului Dragnea put a prostie,coruptie si hotie.Si noi pe astia trebuie sa-i votam?Niciodataaaa!
Tianu fabriel și Elena cicalexa pe 17 Februarie 2024, 19:20
#1
Slugi am fost
Am fost slugile fiului lui Dragnea,dar a fost atit de escroc și ne-a lăsat fără loc*ri de munca,suntem șomeri și am fost prosti rău de tot ca i-am crezut ca sunt capabili dar in realitate sunt cretini și prosti rău de tot.
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.