Danut Cuclea nu mai poate asigura viitorul pentru armata pesedista

11 Februarie 2024, 08:14 | 2795 vizualizări | 7 comentarii
Car Universal
Cuclea

Toti comerciantii din Turnu Magurele au fost distrusi de centrul comercial al nemtilor. Era inevitabil sa nu se intample acest lucru.

Marele nationalist, patriot, Liviu Dragnea a tinut aceasta zona pentru mafia din jurul lui. Lipsa unei viziuni, strategii de dezvoltare durabila,  s-a vazut cand a venit concurenta.

Toti cei apropiati de PSD, de la mic la mare, vor avea de pierdut daca se merge cu aceeasi oameni in fruntea partidului.

Va veni si randul celor angajati la stat, primarie, servicii, sa fie aruncati peste bord. Cum? Viitorul vine mult mai repede si va fi cu schimbari de tot felul.

Unde te duci intr-un oras precum Turnu Magurele. E nevoie urgenta de un primar care sa dezvolte economia orasului. 

Citeşte şi
Comentarii (7) Adaugă comentariu
Ion pe 16 Februarie 2024, 14:47
#7
Ciuma roșie
Oameni buni, nu mai votați piticul porno (3 amante), ce a făcut acest măscărici în 12 ani de mandat ?

A amenajat parcul central și a asfaltat 2 străzi !

Zero investitori, zero loc*ri de muncă create...

Zero infrastructură.

Bine că avem supermarketuri, ce ne mai trebuiesc salarii decente, cumpărăm pe nasturi...

Merităm ceva mai bun, sfidarea și corupția au atins cote maxime sub cohorta pesedistă !

Pe 09.06 dați peste bot caracatiței pesediste.

Orașul nostru are nevoie urgentă de schimbare, la potențialul turistic și economic existent puteam fi în fruntea județului, în schimb suntem în coada clasamentului...
Ilona pe 14 Februarie 2024, 20:05
#6
ASTA E GASCA PSD
Tot ce pot sa spun in urma citirii acestei postari este ca recunosc deliriunm tremens a prof...,hai sa-i supunem,Murex.Atat de mult s-a dezvoltat slugarnicia,ca nu mai stii nici cine linge,cui si in ce conditii.Bai,derbedeilor,daca veti "castiga"ceva in urma alegerilor,de pe urma retarzilor care va vor vota,veti ramane aceiasi prosti si incapabili care ati fost intotdeauna,fara a va identifica politic.
Proful pe 13 Februarie 2024, 20:09
#5
Castigam in 2024
Castigam si anul asta Primaria si Consiliul Judetean si trimitem si 2 deputati si un senator. Sclavagim in continuare si amenintam toti angajatii din sistemul public pentru voturi si atragem bani de la buget ca proiecte europene nu stim sa facem si ne laudam toti cat de destepti si frumosi suntem cu studii la Valahia si neveste profesoare si doctorite. Jos cu proletarii! Jos capitalismul! Pupam inelul in continuare la Alexandria la Mustacios si la Nea Paul Stanescu!
Bezele din Pitesti pe 13 Februarie 2024, 19:14
#4
Inca o etapa de spalare de creieri
Cat mai suportati umilinta celor din PSD?Atat Teleormanul cat si orasele din componenta lui,sunt demult pe o panta descendenta din punct de vedere a prosperitatii si a civilizatiei pe care o pretind varfurile conducerii,adica cei ce va vor cere votul in acest an.Nu-i prost cine cere,ci e mai prost cel care-l da.
Luca si Matei pe 12 Februarie 2024, 09:48
#3
ROMANIA TREZESTE-TE!
Se apropie primul rand de alegeri din cele ce vor veni in acest an,iar dupa dezastrul pe care-l vedem si-l simtim din intreaga tara,baietii aia de la conducere se tin numai de combinatii si de felul in care vor sa mai stea inca 10 ani in fruntea Romaniei.Doamne fereste!Daca planul lor va reusi,atunci,noapte buna natiune si drum lin care pieire.Iar celor ce ne-au condus si inca mai vor,sa le dea Dumnezeu numai dupa fapte!
Comportament de PSD-sti aroganti pe 11 Februarie 2024, 12:09
#2
Imaginea electoratului turnean
Atat au invatat de la Dragnea,inavutirea prin hotie si afisarea arogantei si a suficientei fata de ceilalti cetateni.Asta este manifestarea cu buc*ria si fericirea pe care si-o etaleaza conducatorii nostri.Niste imagini gretoase si de inconstienta a faptelor si gesturilor lor,toate petrecute sub privirile ingaduitoare ale ingramaditilor iubitori de PSD.Ei isi aplauda prosperitatea si bogatia fata de prostii carora le c*rge scuipatul din gura uitanduse la ei,ca niste retarzi,inconstienti de tot ce se petrece in jurul lor,si cu viitorul lor.
Inca putina speranta,desi.... pe 11 Februarie 2024, 10:53
#1
MI-E TEAMA CA E PREA TARZIU
Totul este la pamant,iar baietii astia care ne-au condus atatia ani,mai vor odata.Ce ne spune asta?Nu vedeti ce planuri si combinatii de ramanere la putere fac,si cum vor sa imparta puterea,cum ignora Constitutia Romaniei si cum arata tara si cum o duc romanii astazi?Avem cele mai mari preturi la alimente,energie si combustibili,la medicamente si servicii,dar si la taxe si impozite raportate la salarii,din intreaga Uniune Europeana.Nu indem la resemnare si violenta,ci la o iesire masiva la vot.
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.