Poate avem noroc. Se reia selecția de proiecte de fabrici de baterii și panouri fotovoltaice care vor fi subvenționate de stat prin PNRR cu aproape 200 de milioane de euro

09 Februarie 2024, 14:15 | 1122 vizualizări | 1 comentarii
Car Universal
Solar

Ministerul Energiei reia, începând de astăzi, procedura de selecție de proiecte de fabrici de baterii și panouri fotovoltaice, în vederea subvenționării prin Planul Național de Redresare și Reziliență (PNRR).

Procedura fusese demarată inițial în ianuarie anul trecut, însă a fost ulterior anulată, în octombrie 2023, pentru că ″nu a asigurat îndeplinirea satisfăcătoare a elementelor de analiză din descrierea țintelor și jaloanelor asumate prin PNRR″.

Mai mult >> de la sursa

Citeşte şi
Comentarii (1) Adaugă comentariu
Un cetatean care intelege ce se intampla pe 11 Februarie 2024, 10:35
#1
Prostia nu se termina niciodata
Domnilor cu sperante de investitii majore pentru zona Turnu Magurele,judecati corect intre ceea ce se spune si ceea ce se realizeaza.Atat timp cat la conducere se afla Fratia PSD-PNL,uitati de aceste fumigene cu promisiuni si povesti cu "o sa facem,vom face,se va face sau o sa va dam".Au avut tot timpul atatia ani in care nu s-a vazut decat dezastru,saracie si doar o spoiala extrem de scumpa din vanul public.Uitativa cine ne-a condus si inca ne conduce?!Merita sa le mai acordati incredere si pentru ce?Cu certitudine nu vor face decat ce au facut si pana azi,adica numai actiuni in beneficiul lor,iar pentru noi doar ceea ce se vede.Daca aceiasi oameni,din acelesi partide,ce stau pe scaunele puterii locale,judetene si centrale,de peste 25,nu au facut nimic remarcabil pana azi,ce-i motiveaza sa faca altceva in beneficiul cetatenilor de-acum inainte?Au luat pulsul societatii din toate timpurile,si fac ce fac vazand calitatea si reactia majoritatii noastre.Veti avea raspunsul in anul 2025.
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.