Hari Epure ii da peste nas Danei Banu! Dana va fi Comisar-sef la Centrul de Management al Apei de la Turnu-Magurele

07 Februarie 2024, 21:18 | 1478 vizualizări | 3 comentarii
Car Universal
Garda

La sedinta primarilor PNL avuta cu Ministrul Mediului si Comisarul General al Garzii de Mediui s-au plins si alti cetateni, printre care si cetateanul Hari Epure!

Cetateanul Epure a fost nemultumit de faptul ca in fisia Brinceni-Smardioasa se ard deseuri la drumul mare, rezultate din dezmembrarea de autovehicule!

Intrucit Dana Banu prezinta simptone de covid cu lipsa de miros si gust, combinate cu simptome de cataracta, au venit de la Bucuresti, comisari sanatosi si la minte si la trup, care au dat 6 amenzi in valoare de 200.000 lei, au confiscat 60 tone de deseuri feroase, s-au facut plingeri penale!

Ceea ce Dana Banu facea intr-un an, au facut Comisarul General Adjunct Marius Nita, Comisarul Sef de Serviciu Marian Borondel si ceilalti comisari intr-o zi!

Se pare ca noul Comisar Sef la Teleorman va fi Marian Borondel, care a mai indeplinit acesta functie la Caras-Severin si Calarasi, unde a pus lucrurile la punct!

Dana va fi Comisar Sef la Centrul de Management al Apei de la Turnu-Măgurele, unde va face sifon cu apa din Dunare si dioxid de carbon din atmosfera, prins cu plasa de fluturi!

Citeşte şi
Comentarii (3) Adaugă comentariu
Nicu pe 08 Februarie 2024, 08:17
#3
Fara numiri politice in functii publice
Aloo,conducatorilor din PSD+PNL,stiti in ce an ne aflam si cum o duc romanii?!Realizati in ce mizerie fizica si morala traiesc majoritatea cetatenilor platitori de taxe si impozite?Cine mai are c*rajul si tupeul sa o mai tina in brate si pe functie pe aceasta femeie,si pana cand asistam la modul cum sunt propusi,numiti si sustinuti asemenea sefi de institutii publice?Rusinea voastra nu cunoaste limite,iar oamenii nu mai pot fi pacaliti la nesfarsit.
O sa vezi pe 08 Februarie 2024, 07:03
#2
...
Miss univers si telefonistul preferat cu ei incepe acest Borondel...
Incomod pe 07 Februarie 2024, 21:34
#1
În sfârșit
După lupte seculare se întâmplă,dar de e an electoral, nuuva lăsați păcăliți PSD egal PNl .

Turnu Măgurele e încremenit de 34 de ani,rodul psd și al dragnidtilor,maslailor și,,revoluționarilor "
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.