Un papagal, imbracat in politist, a oprit masina personala pe trecerea de pietoni ca sa-si cumpere covrigi cu seminte. Un papagal mananca semintele si arunca covrigul

07 Februarie 2024, 20:49 | 1962 vizualizări | 6 comentarii
Car Universal
Politia

Masina are in numar litera F si e un BMW inchis la culoare.

Astia nu au in sange respectul legii, papagalii s-au facut politisti pentru ca nu stiu sa faca altceva.

Asa e in Romania de pe timpul comunistilor, cand politisti au fost facuti cei care nu erau capabili sa invete o meserie.

Ce credeti, papagalilor, ca e un politist in situatia din Romania si in cazul de fata.

Din cauza voastra mor oameni nevinovati. Luati-va capre! E greu si la capre pentru voi. Cel mai usor e in Politie.

Citeşte şi
Comentarii (6) Adaugă comentariu
Alin pe 20 Februarie 2024, 21:01
#6
Da
Bine ca aveti ce sa scrieti, mai rar publicatii asa
Dică pe 08 Februarie 2024, 10:52
#5
.
Oameni buni, nu trebuie sa ne fie frica de milițieni, dar s-ai respectam pe cei care merita, sa evidențiem și citeva aspecte pozitive din activitatea lor ( dacă au ! ). De cei puturoși, nesimțiți, infractori și prosti de bubuie trebuie sa ne luam în sensul sa prezentam concret cu nume, subiect predicat ce au făcut ca poate asa se îndreaptă !

Dacă ăsta a oprit mașina pe trecerea de pietoni, de ce ne e frica sa spunem cum îl cheamă ? Dacă eram noi în locul lui ?

Uite eu il dau exemplu pe Ovi Andronache care în timpul serviciului își pazeste si verifica dacă sunt ok automatele de cafea care le are prin oraș, îl doare pe el în brișcă de cetățean. Cetățeanu sa marce banu, sa iasă cașcavalul gros...

Voi știți alte cazuri ?
Incomod pe 08 Februarie 2024, 09:35
#4
Va mai mirati ?
Melitenii auprins c*raj in peste 34 de ani domnie tâlharilor,numai noi ii mai putem pune la punct citând tinerii deștepți din politica USRul implicat ADU .
I&V pe 08 Februarie 2024, 07:59
#3
UN POPOR CARE A TACUT PREA MULT
Din pacate,multi dintre politistii de azi,si mai multi dintre militienii de ieri,fara a fi facut ceva remarcabil in viata lor profesionala,se buc*ra de avantajele si pensiile nesimtite rezultate in urma legilor strambe date prin parlament.In fiecare zi,presa si televiziunile ne arata cu date si probe,cum niste angajati ai unor institutii de forta ale statului,asista pasivi sau sunt complici la fapte ale unor gasti de interlopi si ale altor infractori de drept comun si chiar ai actorilor politici tradatori si hoti din fruntea tarii.Fara o implicare si o prezenta masiva la vot,avem de vazut si suportat o multime de papagali mancatori de seminte si cu rezultate asemanatoare cu forma gaurii din covrig.
Baston pe 08 Februarie 2024, 07:10
#2
rupt
Dacă n-ai 1 meserie, dute la jandarmerie
Barri pe 08 Februarie 2024, 07:07
#1
?
Da cine e bou ?
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.