Ce trebuie facut la Izbiceni si in toate zonele cu legumicultura dezvoltata. Ce au realizat altii

05 Februarie 2024, 11:27 | 796 vizualizări | 3 comentarii
Car Universal
Cogenerare

Aceasta instalatie ar trebui sa existe in multe localitati din Romania. Noi dam foc la gunoaie, mai si poluam. 

„Practic, din 1 ianuarie 2025 sistemul de încălzire centralizată al comunei va fi funcţional, iar oamenii vor putea să renunţe la sobele pe lemne. Localnicii şi-au dorit foarte mult o astfel de investiţie, pentru că au nevoie de energie termică inclusiv pentru solarii, comuna noastră fiind vestită pentru producţia de legume în spaţii acoperite.

Suntem prima administraţie locală din România care construieşte o astfel de centrală termică, cu biomasă şi biogaz, iar capacitatea ei va fi destul de mare pentru a furniza căldură inclusiv în oraşele Ineu şi Pâncota, pentru un anumit număr de beneficiari”, a declarat primarul.

Mai mult >> de la sursa

Citeşte şi
Comentarii (3) Adaugă comentariu
Iancu Jianu pe 06 Februarie 2024, 10:47
#3
Lui Robin Hood
Nu numai ca substantivul munca a disparut din vocabularul cetatenilor din Turnu Magurele,dar unde sa faci o asemenea instalatie,si cu ce bani,cand intreaga retea de tevi si de distributie a agentului termic a fost furata si data la fier vechi unor firme dubioase de pe la Galati?Nu stiu daca cineva dintre cei ce platesc taxe si impozite la bugetul Primariei Turnu Magurele a primit vreun raspuns cu privire la disparitia si destinatia fierului rezultat din intreaga retea de tevi metalice.Eu zic sa nu mai visam si nu ne mai facem iluzii cu privire la noi si importante investii,atata timp cand conducerea PSD e de aproape 30 de ani instalata la varful orasului,in toate institutiile.Stam pasivi si ne intrebam de ce si pana cand se intampla astfel de lucruri,iar cetatenii lui dispar din peisaj,iar orasul devine incet si sigur o ruina.Ne asteapta niste vremuri cum nu s-au mai vazut.
Lulache pe 05 Februarie 2024, 20:12
#2
Deșteptare și prostie
La ferma salcia bombonarii lui Dragnea au încercat sa vinda societatea dar nu au reușit și nu vor reuși PINA cind nu va achita 120000 euro unui fost director de la ferma sacia, dacă nu vor achita suma vor fi Blestemații și nu va avea copii niciodată
Robin Hood pe 05 Februarie 2024, 13:50
#1
Constatare
Dragă redacție turnucuștiri, înainte de a mai mânca căcat cu ambele buci, ar trebui să amintești ceva: la ăia se muncește. La Turnu? Nu! Aici e diferența! La noi lenea e prea mare.
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.