Dosarul Teldrum- WFA - Ioan Florian, Petre Pitis, Mircea Visan si Neda Florea fac accidente vascular-cerebrale in urma condamnarii

02 Februarie 2024, 15:45 | 1901 vizualizări | 5 comentarii
Car Universal
Pitis

La termenul din 31 ianuarie, avocata lui Ion Florian a susținut că sintagma „conflict de interese” nu ar fi definite nicăieri în legislație, ci doar în ghiduri elaborate Oficiul European de Luptă Antifraudă (OLAF).

Clienții noștri fac accidente vascular-cerebrale după această condamnare pronunțată pe niște ghiduri! Trebuie definită chestiunea conflictului de interese, deoarece clientul meu, Ion Florian (n.r. – de la WFA Impex), a fost condamnat pentru că avea calitatea de terț într-un contract.

Solicităm sesizarea Completului pentru dezlegarea unor chestiuni de drept de la Înalta Curte, în vederea definirii conflictului de interese”, a declarat avocata lui Ion Florian.

Acest text a fost copiat de pe Ziare.com Oamenii lui Dragnea de la Tel Drum se plâng pe final de proces că nu înțeleg acuzațiile. Avocat: „Clienții noștri fac AVC-uri pentru că au fost condamnați pe niște ghiduri!”

Citeşte şi
Comentarii (5) Adaugă comentariu
Nicoleta pitis pe 04 Februarie 2024, 18:38
#5
Frina de la Irina
Teldrumul a fost distrus de Nicoleta pene potis,ajutat-o și de Irina tanase la indicațiile lui feliz natal. Transmise prin bombonarii (stefanutsi Ilie ) educații la gratia și giuvarasti.
Nicoleta Trotuar pe 03 Februarie 2024, 09:52
#4
Hotia nu are limite si nici doctrine
O echipa de profitori si hoti infintata de catre infractorul Dragnea.Baietii astia daca nu intrau in GIO TelDrum SA,azi lucrau pe santierele tarii.Asa e,Livache rade de ei si duce o viata de lux la Buc*resti,iar gugustucii o sa-si faca pedepsele.In c*rand,cu totii vor fi trecut prin casele cu zabrele.
Dana,cea cu suicidul pe 02 Februarie 2024, 19:35
#3
CAT TUPEU AU HOTII ASTIA
SA AIBA SOARTA LUI COSTEL COMANA,HOTUL CARE A INCHIS OCHII IN AVIONUL DE COSTA RICA.
Un drumar pe 02 Februarie 2024, 19:29
#2
Prostii platesc escrocheria lui Dragnea
Cu TELDRUM in judet,Teleormanul are poate cele mai proaste drumuri din Romania.Saracii astia pana mai acum cativa ani,intrati in rahatul lui Dragnea,tac in continuare si se plang de diferite boli,dar uita cat de mult si de vartos au furat impreuna.Faptul ca nu spun nimic despre capul acestei mega afaceri,din care s-au furat bani publici europeni,si din bugetul de stat,si care pare ca iau totul asupra lor,merita sa stea la puscarie zeci de ani.Cum dracu se face ca ani buni cat au furat,au petrecut sanatosi,au umplut conturile copiilor si ale rudelor lor,iar azi fac pe bolnavii?O sa va dea 20 de ani de fiecare,iar Dragnea rade si se pisa pe voi,si e posibil sa va fie confiscate si agoniselile.La multi ani cu condamnare!
Visan pe 02 Februarie 2024, 17:35
#1
Deliormanb
Din fotografie lipsește Nicoleta pene,și Irina tanase
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.