Turnu Magurele - Politia nu a comunicat nimic clar despre accidentul in urma caruia doua femei sunt in stare grava

02 Februarie 2024, 09:53 | 2385 vizualizări | 3 comentarii
Car Universal
Accident

In Turnu Magurele se dezbate foarte mult (chiar amenintari) despre cum s-a produs accidentul.

Un site de stiri a scris ca cele doua femei au trecut prin loc nepermis. De unde stiu cei de la site?!

Explozivnews.ro - "Evenimentul a avut loc pe strada Oituz, iar potrivit primelor date, victimele au încercat să traverseze șoseaua, prin loc nepermis, fără să se asigure în prealabil, fiind lovite în plin de un autoturism, cu toate că foarte aproape se afla o trecere de pietoni semnalizată ca atare. Cazul a fost preluat de poliție pentru a stabili cu exactitate împrejurările în care s-a produs accidentul. De adăugat ar mai fi faptul că șoferul a fost testat cu aparatul etilotest, iar rezultatul a fost 0."

Polițiștii din cadrul Biroului Rutier Turnu Măgurele au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă și efectuează cercetări în cazul unui accident rutier produs în seara de 31 ianuarie a.c., în jurul orei 18:15, în zona centrală din localitate.

Comunicat Politie - "Potrivit IPJ Teleorman, din cauze și în împrejurări ce urmează a fi stabilite concret în urma cercetărilor, un autoturism condus de către un bărbat în vârstă de 38 de ani, din Turnu Măgurele, ar fi lovit doi pietoni, femei în vârstă de 56 de ani, din localitate, care ar fi încercat să traverseze strada Oituz.

Victimele au necesitat îngrijiri medicale, sens în care au fost transportate la spital.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatele alcooltest și drugtest, rezultatele indicând că nu se afla sub influența alcoolului sau a altor substanțe la momentul producerii evenimentului rutier.

Cercetările sunt continuate în vederea stabilirii cu exactitate a cauzelor și împrejurărilor producerii accidentului, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Turnu Măgurele."

Citeşte şi
Comentarii (3) Adaugă comentariu
Eu pe 04 Februarie 2024, 20:46
#3
Cine e autorul accidentului?
Cum se numește șoferul?
Ins pe 03 Februarie 2024, 20:45
#2
Autor...
O persoana, cu antecedente, pt. abateri de la legislatia rutiera, a comis-o iar!!!
Benladen pe 02 Februarie 2024, 20:03
#1
pentru doritori
Lăsați prostiile astea, am piese auto de vânzare foarte bune, ștoc !

Mașina din accident o primesc pentru dezmembrări, o cumpăr avantajos.Ce toată ziua miliția, miliția...,bisnisu sa meargă!
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.