S-a gasit ac de cojocul Danei Banu - marimea 44!

27 Ianuarie 2024, 06:54 | 1466 vizualizări | 7 comentarii
Car Universal
Fechet

In data de 22 ianuarie, la sediul PNL Teleorman, a avut loc o întâlnire a primarilor liberali din județ cu domnul Mircea Fechet, ministrul Mediului, Apelor și Pădurilor, și domnul Andrei Corlan, comisarul general al Gărzii Naționale de Mediu.

A fost o ocazie pentru edilii liberali de a le prezenta celor doi oficiali dificultățile cu care se confruntă în gestionarea problemelor legate de mediu, în avizarea, de multe ori întârziată, a proiectelor demarate la nivelul localităților, dar și să tragă un semnal de alarmă vizavi de colaborarea deficitară pe care o au cu reprezentanții instituțiilor de mediu județene.

Totodată, primarii au semnalat faptul că se consideră nedreptățiți de modul în care au fost sancționate unitățile administrativ-teritoriale pe care le conduc, în urma controalelor privind starea de salubrizare a localităților.

Comisarul General a promis ca va verifica cu atentie activitatea Danei Banu si modul cum alege sa aplice legea si ii va acorda calificativul ,,nesatisfacator", pentru a o putea demite!

La revedere, Dana Banu, esti deja istorie si clar in atentia si altor organe ale statului!

PS. Dana tu i-ai vazut la fata pe cei 2 in 22?

Citeşte şi
Comentarii (7) Adaugă comentariu
Superstar pe 01 Februarie 2024, 09:51
#7
Sa ne spună Dana Banu!
De cite ori a făcut control la Belina și pe brațul Pavel, de unde s-a excavat in mod barbar și unde a ajuns nisipul, piatra ?Ce autorizați de mediu a avut Dragnea? Autorizații de mediu pentru acvacultura a avut? A servit la mese sau a rămas peste noapte la,,programul artistic,? Dar la balastiera de pe Olt a Teldrum? Dar la balastiera de la Gratia, unde trebuia făcută păstrăvărie? De ce nu l-am controlat pe Dragnea la statia de betoane și asfalt de la Nanov și la balastiera de la Plosca și Peretu?
Star pe 31 Ianuarie 2024, 17:32
#6
Hoți striga hoți
“Spagulescu” pe colțul mesei nu va spune ceva ? De Milioanele de metri cubi de balast din Vedea smenuite la întrebat cineva?DNA-ul? Sau poate ANAF -ul .Ca Veruca de ce a fost pusă mare șefa ?.Spagulesc la evazionist nu-și scoate ochi,sau nu,,
Mi.rl pe 30 Ianuarie 2024, 14:11
#5
Dai ești bun nu dai mai stai
Ăștia la partidul asta așa sunt învățați că sa înaintezi trebuie sa sari la cap se folosesc de oameni complici pentru primirea de foloase necuvenite nu sunt ei direct implicați dar ok este dat pentru șpagă....are cineva o înregistrare cum spune o asistenta cum sa angajat ea...prin cine ...cu ce ...și cum a intrat asistenta...ia să spună tanti cum a facut
hwk.EFH . pe 28 Ianuarie 2024, 09:10
#4
Prostia conduce in Romania
Dupa cum bine ne prezinta presa si televiziunile,absolut la toate varfurile institutiilor se afla persoane cu asemenea "competente",numite pe alte criterii decat cele de meritocratie,si puse de catre politicul ineficient si tradator.
Cora,felicia si Nicoleta pe 27 Ianuarie 2024, 20:09
#3
Adevăr despre bsv telorman
La DSV tr exista grup infracțional organizat condus de directotorul DSV tr ian -pu-pizdescu de la beucă . Au ascuns pesta porcina africana de la Dobrotesti ,ca sa acopere complicitatea,cu escroci de la Dobrotesti, care au declarat animale (porci) morți care nu au fost găsiți. Pe teren (gospodarii )
P.c.r pe 27 Ianuarie 2024, 09:38
#2
Miss univers si baiatul cel naiv
Madam Banu....sa suparat pe telefonistul ei preferat si la despartit de miss univers, a zis pai ia stai ma asa unchiul tau vicele de la c*rtea de conturi ma controleaza pe mine, si tu ma tradezi, stai sa iti arat cine suntsmile))))

Ce te faci Danuta daca se duce sa planga la unchiu in brate si te trezesti detasata la Vasluismile))))
Coriolan Mediolarum pe 27 Ianuarie 2024, 09:12
#1
E clar de ce au venit!
Sa vina și Ministrul Mediului și Comisarul General in Teleorman e clar un eveniment! Și au venit și cam incognito!Biata de ea se agata cu unghiile și cu dinții de o funcție,pe care dacă nu o are, este o anonima!Nu a învățat nimic din ce a pățit Dragnea și nu se lasă dusa! Păcat,poate vrea sa fie colegă cu madam Udrea Cocos????
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.