Turnu Magurele - Creste taxa de salubritate perceputa de Tomberonul Coclit!

26 Ianuarie 2024, 19:10 | 1181 vizualizări | 3 comentarii
Car Universal
Coclit

Taxa de salubritate creste de la 12,40 lei/luna/persoana la nu mai putin 16,42 lei/luna/persoana, adica mai mult de 200 lei /anual/persoana!

Bineinteles ca Cuclea Fiscalu ' a marit si impozitele si taxele locale (impozitul pe cladire, taxa auto, impozitul pe teren) cu rata inflatiei de 13,8%!!!

Urla foamea in piata si PSD-ul va da ,, placuta suedeaza,,! Sa va inghesuiti la plata impozitelor, sa-si ia Cuclea saalriul

Citeşte şi
Comentarii (3) Adaugă comentariu
Vine,vineeee!!! pe 27 Ianuarie 2024, 22:33
#3
UITATI-VA CE E IN EUROPA
Romania fierbe si ea,iar tampitii astia care ne conduc nu au inteles si nu au invatat nimic din pataniile inaintasilor lor.Au furat tot ce au putut fura din tara asta si din banul public,iar acum pun noi biruri pe noi pentru ca nu mai au ce fura.Au revenit cu placa lui Ceausescu,"va mai dam 100"....de ce-o fii,ca mai departe vedem noi.Ei,asta nu mai tine,lumea s-a saturat si s-a prins de minciuni si chiar nu mai are de unde sa tot dea unor hoti si mincinosi.Ne asteapta vremuri cumplit de grele,mai ales pentru unii dintre noi,iar de iesit,vor iesi foarte rau si cei ce se cred stapanii nostri.E doar o chestiune de timp,si a ramas foarte putin.
Incomod pe 27 Ianuarie 2024, 20:29
#2
Mai puteți ?
Din nou PSD ajutat de abonații la cantina săracilor,cu palate,vor câștiga .Daca nu va Treziți,că doar sunteți doar masa de jumulit pentru bunăstarea lor !
ASTA E GANDIREA PSD-ISTA pe 27 Ianuarie 2024, 10:26
#1
HOTIE SI LACOMIE FARA MARGINI
Nu stiu cat va mai sta in adormire si ignoranta aceasta masa amorfa a electoratului PSD_ist.Toti acesti asazisi conducatori s-au mufat puternic la banul public,dar de peste 30 de ani nu a aparut niciun loc de munca prin stradania si priceperea lor.Daca ne gandim ceva mai bine,toate aceste mariri de taxe si impozite,impreuna cu exageratele si nejustificatele preturi de la toate utilitatile,sunt numai in beneficiul unor bugetari care paraziteaza institutiile statului,cu incompetenta si prin salariile primite plus alte beneficii de revin din contractele colective de munca.Ceilalti suntem prostii buni de plata pentru bunastarea sistemului bugetar.Si odata la 4 ani,prin minciuna,se ingroase marea masa de votanti ai PSD.Acceptand astfel de masuri luate pe genunchi si fara o gandire corecta,urmatoarele noi taxe vor fi mersul pe jos si pe aerul pe care-l respiram.Cu fiecare masura luata de catre acesti nemernicii,parca simt din ce in ce mai mult lipsa primilor secretari din perioada comunista.
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.