Daca nici asta nu e prosteala pe fata, atunci care?! Ce mai e de spus?! Pensionari si cu mai multe joburi, tinerii pleaca in cautarea unui loc de munca

23 Ianuarie 2024, 20:35 | 2689 vizualizări | 18 comentarii
Car Universal
Norocel
Clubul pensionarilor PSD s-a mutat la SC APA SERV SA! Cind incepe virsta a 3 a la PSD? De ce nu este nevoie de marirea pensiilor?
 
Daca muncesti de la 65 de ani la 100 de ani, vei fi mai tinar si mai bogat ca la 25 de ani! Acestea sint principii de viata sanatoasa, care sint puse in practica de yoghini psd, care jongleaza cu sinecurile politice!
 
 Din partea clubului pensionarilor PSD Alexandria il avem ca reprezentant pe Mircea Dumitrescu, umil angajat al CJ Teleorman de unde primeste 117.146 lei, de la casa de pensii 69.468 lei, de la SC APA SERV SA in calitate de membru AGA 19.844 lei, de la Primaria Orbeasca si RAR , in calitate de dirigintele de santier 29.000 lei si 1.500 lei. TOTAL=236.958 LEI! 
  
De la Clubul Pensionarilor PSD Turnu-Măgurele il avem pe nimeni altul decit: Jerca Norocel Aurel: 94.752 lei pensie+21.372 lei indemnizatie membru AGA SC APA SERV SA! TOTAL=116.124 LEI! Asta nu mai e Norocel e NOROC!
 
De la Clubul Pensionarilor PSD Videle, pensionar de gradul 3 de invaliditate, dar abonat full-time la sinecuri pesediste, omul care mai bine moare cu munca in mina: Radulescu Florin primeste de la Casa de Pensii: 22.320 lei, de la Spitalul Orasenesc Videle SRL 13.536 lei indemnizatie membru CA, de la SC APA SERV SA indemnizatie membru CA 22.320 lei, de la firma proprie de contabilitate dividende in valoare de 28.500 lei! TOTAL=66.676 LEI! Observati omul nu munceste, nu este angajat, dar banul il loveste oriunde se duce!
 
De la Clubul Pensionarilor PSD Rosiorii de Vede-Organizatie de Femei, Sector Babe este Stancu Marinela, cu pensie mica de doar 13.560 lei, indemnizatie AGA SC APA SERV SA 19.844 lei si 3 contracte de munca la firme din localitate, care i-au pltit sumele: 34.614 lei, 1.428 lei, 4.524 lei! TOTAL=73.970 LEI!
 
 Si daca AGA e plina de pensionari si conducerea executiva are pensioanrii ei: Melintescu Valentina - Director Economic, recomandata tot de Clubul Pensionarilor PSD Turnu-Măgurele, sectia Babute, pensie de 55.728 lei si salariu de la SC APA SERV SA de 119.906 lei!!! TOTAL=175.634 LEI!
 
 Salariile mari de la SC APA SERV SA arata foarte clar cit de eficient este coeficientul de neinchidere! In plus pensiile nu trebuie marite, pensionarii trebuie fortati sa munceasca!
Citeşte şi
Comentarii (18) Adaugă comentariu
Gigi Nebunu pe 01 Februarie 2024, 09:58
#18
Plăcuță suedeză plăcuță la tot PSD!
PSD este PCR și promovează tovarășii care au avut munci de răspundere în perioada comunistă! Dinții măresc pensiile pensionarilor speciali: milițieni, sec*rist, responsabilii cu propaganda comunistă!Restul pensionarilor la munca sau la cimitir!
Băgător în seamă pe 31 Ianuarie 2024, 17:04
#17
@Inconod
Bun, și cu ce alternativă veniți voi la PSD? HAUR? Băi, mă lași? PNL? Mai există? Nu l-a omorât Crăcea? USR? Pe bune? Toți sunt o apă și-un pământ. Apropo, dreptacilor, despre oamenii voștri băgați prin AGA-uri, nimic, nimic? Păi se poate stimabile? Singura soluție, deși puțin probabilă a se înfăptui este un candidat independent, onorabil și incoruptibil, și apariția unei forțe noi, formată din tineri, care să iasă la bătaie cu fosilile astea de stânga sau de dreapta. Numai că tinerii își merită soarta! Aleg să plece în loc să ia taurul de coarne, și lasă pensionarii și paraziții asistați social să le hotărască soarta.
Spiridon pe 29 Ianuarie 2024, 05:47
#16
Nu se poate așa ceva
Peste tot numai lingăii psd
\nMă uit și la b..l ăsta de norocel jerca,un semianalfabet și un agramat,moartea îl caută pe acasă și el fură loc*rile de muncă ale copiilor noștri
\nNu te mai saturi mă de bani,milogul dreacului ????????????
Gigi pe 28 Ianuarie 2024, 20:31
#15
Un postac marca Cuclea.
Aici,incopetenta,prostia,linguseala sunt principalele calitati ale unui postac pesedist.Ce il mina pe omul asta in lupta?Ai stat departe de politica pina te prinse pensia,stai omul garat.
Adi pe 28 Ianuarie 2024, 10:10
#14
Mda.
Domnul Jerca este un om de un bun-simt cum unii de pe aici nu pot pricepe nicicum! Il cunosc personal si cred ca merita respect dincolo de orice discutie privind pensii, alte activitati aducatoare de profit, etc. Unii dintre concetatenii nostri sunt de o micime incomensurabila. N-au altceva de facut decat sa jigneasca gratuit. Ma uitam la articolul cu Hariclea Darclee, acolo nu comenteaza nimeni nimic. Veninosii isi varsa zoaiele pe contemporani din invidie si rautate. Niste "mitici"...
Eu pe 26 Ianuarie 2024, 21:15
#13
Ciuma rosie
Acest i..ect numit jerca e în stare sa o..are pentru ciumati, numai sa fie băgat în seama.
Cetatea pe 26 Ianuarie 2024, 19:19
#12
.....
Acest mașlău își dă cu părerea și despre fotbal,este băgat în consiliul de administrație al clubului, un sifon,un om care tot timpul a pozat în victimă și și-a periat toți șefii numai să-i fie lui bine.Rușine bă,mănânci cu zece guri?
Hotii din banul public pe 26 Ianuarie 2024, 10:05
#11
PSD ne va mai da multe tepe,toate in scop electoral
Domnilor,cel mai grav lucru pe care trebuie sa-l remarcam,e si cine e persoana care imparte aceste posturi si-i sustine pe acesti pensionari cu pensii atat de nesimtite si nemeritate.Cineva,crezand ca e smecher si simtind capacitatea de acceptiune a unor astfel de personaje obediente si fara legatura cu locul pe care-l ocupa dupa pensionare,trebuie de graba identificati si aratati intregii opinii publice.Lumea nu mai e chiar atat de proasta asa cum cred ei,si sa inghita la nesfarsit deciziile unor incapabili lacomi de bani si putere.Alegerile de anul asta le vor demonstra cine sunt ei de fapt si ce au lasat in urma lor de atata amar de ani.
Vasile pe 25 Ianuarie 2024, 08:35
#10
Cum se apara lichelele intre ele
Ba,ioane,sau cine dracu mai esti,asta ai inteles tu din tot ce spun oamenii,din nemultumirile lor?Bine,nu ne mai mira nimic,ai dat un raspuns a la Ciolacu,prost si fara noima.
Gica Contra pe 25 Ianuarie 2024, 06:07
#9
Toti au un pret
Acest norocel, care se crede editorialist și scriitor, dar el abia reușește o insiruire de propoziții simple din care cu greu reușești să înțelegi ce a vrut să zică, a fost uns membru în AGA la Apa Serv, pentru a-i cumpăra tăcerea. El este, dacă nu mă înșel, și președintele consiliului de administrație la echipa de fotbal și are acces la anumite informații sensibile. Face parte, de asemenea, dintr-o categorie privilegiată de tineri pensionari MAI, care strigă sau strigau în gura mare prin târg că vor loc*ri de muncă
Olcit pe 24 Ianuarie 2024, 22:20
#8
Ciuma roșie
Domnul Jerca are o pensie de 9000 lei. Oare nu se satură?
Ionica pe 24 Ianuarie 2024, 18:42
#7
Tineretul dorește să munceasca
Aceste mizerii psd pensionari cu 10 ani vechime in câmpul muncii astăzi primesc salarii de la stat de peste 10000lei .Tinerii cu studii superioare nu au loc de munca.Fosilele comunismului nu va mai saturați de bani,LĂSAȚI loc*rile de muncă pt. Tinerii!
ion pe 24 Ianuarie 2024, 15:49
#6
pentru4
Cosma s-a pensionat.
Revoltat pe 24 Ianuarie 2024, 14:47
#5
Apa Serv
Apă nu este iar acesti hoti incasează bani din asa zisul, coeficient de neinchidere ! Primăria Turnu s- a demascat cu aceste manevre !
Vasile pe 24 Ianuarie 2024, 11:06
#4
Dar,Cosma T?
Psd Turnu Magurelre mai are un reprezentant al pensionarilor,tot la Apa serv si pe post de director tehnic!Este Cosma,zis si Tutancamun.
Pensionar de la CIC pe 24 Ianuarie 2024, 10:11
#3
RUSINEA NU MAI ARE LIMITE
Numai categoriile astea de slugoi si puturosi au dat inainte.Eu propun ca in toate functiile publice,si in general la bugetari,sa fie angajati numai pensionari din Politie,Armata,Servicii si chiar din Justitie.Tinerii cu si fara studii vor pleca oriunde in lume,in lipsa unor noi loc*ri de munca,si sa vad atunci cine le vor mai plati salariile,pensiile,dar si taxele si impozitele catre stat.Vai mama ei de tara,dar si de oamenii ramasi sa sufoce sistemul bugetar din Romania!!!
Eu pe 24 Ianuarie 2024, 05:41
#2
Cianura roșie
De aia mănâncă cacat bou de mecanic jerca .Aceiași situație și la c.a.r.pensoinari Turnu Măgurele.
Inconod pe 23 Ianuarie 2024, 23:15
#1
Schimbați legea
Păduchii ies in frunte,caracatița psd trebuie distrusă la vot,până când răbdați umilință,bătaia de joc a impostorilor? votați cu dreapta ,de stânga ne am saturat !
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.