Bucurestenii castiga dublu fata de teleormaneni. Autoritatile fac media si ne spun de nivelul de trai, dar necajitii sunt pe la noi, pe TR

21 Ianuarie 2024, 16:49 | 659 vizualizări | 1 comentarii
Car Universal
Castig

Toate au legatura: calitatea vietii, nivelul de trai, bacalaureatul, viata sanatoasa, etc. 

De pildă, cel mai mare salariul mediu net este în București, aproape 5.800 de lei, cu 10% mai mult decât acum un an. Urmează județul Cluj cu 5.500 de lei și județele Timiș, Sibiu și Ilfov cu sume între 4.500 și 5.000 de lei.

În cealaltă extremă se află județele Teleorman, Vrancea, Caraș-Severin, Hunedoara și Vâlcea, unde salariul mediu net variază între 3.194 de lei și 3.421 de lei. 

Citeşte întreaga ştire: HARTA ȘANSELOR ÎN VIAȚĂ. Cum influențează locul în care trăiesc calitatea vieții românilor

Citeşte şi
Comentarii (1) Adaugă comentariu
Avem conducatorii pe care-i meritam pe 22 Ianuarie 2024, 09:05
#1
Hai sa vedem,intuieste cineva cauza?!
Iar salariile astea de 3.200-3.500 sunt tot pe la bugetari,ca in privat nu sar de 2.500.Din nou avem asigurat primul loc la tot ce e mai rau,si ultimul la ce ar fi trebuit sa insemne normalitate si o viata decenta.Cati dintre noi si-au pus intrebarea:Cine a fost si inca e de vina ca lucrurile stau in acest fel?Nu credeti ca trebuie sa existe cineva care sa si raspunda pentru toate aceste consecinte nemeritate,pentru umilintele pe care le-au suportat si inca le mai suporta majoritatea dintre noi?Tare ma tem ca pasivitatea pe care o afisam zilnic,nu va face decat sa amplifice saracia si nevoile tuturor,si mai cred ca va fi mult prea tarziu pentru a mai putea reface cate ceva pentru a semana cu adevart a oras european.Bine,daca e sa gandim corect,e prea mult spus oras,ca sa nu mai vorbim de titlu de municipiu.Azi culegem ce am semanat timp de peste 30 de ani.
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.