Primaria Smart (inteligenta) Turnu Magurele nu vrea sa transmita live sedintele de Consiliu Local

17 Ianuarie 2024, 11:18 | 880 vizualizări | 3 comentarii
Car Universal
Smart sau dumbass

Turnenii nu trebuie vada si sa stie ce se discuta in Primarie.

Desi e o chestiune simpla, Primaria Smart o vede complicata. Voi sunteti smart sau dumbass?!

Citeşte şi
Comentarii (3) Adaugă comentariu
SE APROPIE NOTA DE PLATA pe 18 Ianuarie 2024, 08:04
#3
PRIMARIE SMART?!DESPRE CINE E VORBA?
O SINGURA SI TRISTA CONCLUZIE TRAGEM,PROSTIE DE LA UN CAPAT LA ALTUL,INCLUZAND DIN PACATE SI PE TOTI CEI CARE I-AU VOTAT.NUMAI CAND PRONUNTI NUMELE ALEA,SPUI INCOMPETENTA MAXIMA URCATA LA VARFUL PUTERII LOCALE.CARE ESTE VIZIUNEA ACESTOR PERSOANE,CARE LE SUNT COMPETENTELE SI PREGATIREA CARE-I RECOMANDA SA OCUPE FUNCTIILE PE CARE S-AU ASEZAT NEMERITAT SI INTR-UN MOD TICALOS?CE AU LASAT IN URMA ACESTE SPECIMENE DE ASAZISI POLICIENI?CUM ATI PUTUT VOTA PROSTIA PURA SI CONSISTENTA?ESTE FOARTE SIMPLA EXPLICATIA PENTRU LIPSA DE TRANSPARENTA.PE ORDINEA DE ZI A FIECAREI SEDINTE DE CONSILIU LOCAL SUNT MULTE PROIECTE SI HOTARARI CU SE VA MAI VINDE DINTRE SPATIILE,TERENURILE SI ALTE BUNURI RAMASE PRIN VISTERIA ORASULUI DEVENIT COMUNA.TOATE BINEANTELES,NUMAI IN FOLOSUL A UNEI GASTI SAU APROPIATII DIN psd SI pnl.OARE MERITAM ASEMENEA PEDEAPSA DE LA ASTFEL DE HOTI?SA NU UITATI ASTA LA ALEGERILE VIITOARE!SI NU MA INJURATI,DESCHIDETI BINE OCHII,CA ROMANIA INTREAGA FIERBE,IAR EUROPA SE CLATINA SI EA.
mirel pe 17 Ianuarie 2024, 16:18
#2
primarie
pai ce sa vada domnilor ? bazaconii spuse de, nuta,magaru, mohorata aia, si de celebrul si vestitul musat ..va dati seama cand ia ciob..ul ala de musat cuvantul ? ce e acolo..va dati seama domnilor daca acest taran ba..t musat, e consilier ..unde s a ajuns cu politica asta ! si de la psd sunt o gramada de pensionari consilieri ! ce sa mai zicem..o adunatura de ............. trageti dvs concluziile.
ilie pe 17 Ianuarie 2024, 11:38
#1
prosti
Sigur ca nu vrea ca turnenii sa vada cati prosti stau pe scaune acolo in frunte cu primarul...
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.