Boala de care sufera conducerea echipei Cetatea Turnu Magurele: complexul de inferioritate. Se trateaza cu mandrie locala in doze cat mai mari

17 Ianuarie 2024, 10:41 | 1031 vizualizări | 1 comentarii
Car Universal
Superiorii

Luam jucatori de la Rapid, Steaua, Farul, Petrolul, etc. Niste neica nimeni care au trecut prin curtea acestor cluburi, fara sa confirme. Dar luam de la echipe mari.

Echipe mari nu mai sunt in campionatul Romaniei. O echipa mare trebuie sa aiba rezultate in cupele europene.

Cetatea - Jucatorii locali sunt inferiori celor de la cluburile enumerate mai sus.

Localnicii nu sunt inferiori, sunt asa cum trebuie sa fie si la nivelul investitiei facuta in pregatirea lor. Investitia nu inseamna numai bani, e nevoie si de stiinta. 

Echipele de traditie au fost ridicate de jucatori din aceasta zona. Cele mai bune exemple de esecuri: echipa lui Dragnea si CSM Alexandria. Una s-a evaporat, cealalta se face de ras.

Fara o baza din aceasta zona, echipa nu va avea stabilitate, omogenitate, etc. Strainii, in cazul Cetatii, vin si pleaca fara sa se formeze un nucleu.

Nu trebuie sa ne comparam cu echipe mari, Cetatea Turnu Magurele trebuie sa identifice exact ce poate sa faca in fotbal, daca se vrea un club stabil si de durata. 

Pacat de banii stransi cu greu si irositi atat de usor. Se cheltuie prea mult pentru a sustine o echipa la acest nivel. 

Citeşte şi
Comentarii (1) Adaugă comentariu
Chelului tichie de margaritar ii trebuie pe 18 Ianuarie 2024, 06:14
#1
Bolile sunt multe si grave
Si pe banii cui se fac toate transferurile astea,si cine sta la baza acestor combinatii?Este nevoie de asemenea cheltuieli la nivelul orasului,cand acesta traieste in mizerie si saracie si deabia mai respira?Un oras fara investitii,fara industrie si o economie profitabila,unde cetatenii sunt in majoritate pensionari,fara loc*ri de munca pentru cei tineri,cu un invatamant la nivel extrem de scazut si fara servicii medicale de nivelul anului 2024?Aici nu vi se pare ca e vorba de iresponsabilitate si incompetenta la varful conducerii lui?Prea multa energie si bani se consuma pe niste lucruri lipsite de importanta si neprofitabile decat pentru unii foarte putini si neinsemnati pentru comunitate.
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.