De ce protesteaza fermierii si transportatorii? E-Sigiliu si E-Factura - s-a dus cu evaziunea astronomica

15 Ianuarie 2024, 19:49 | 806 vizualizări | 3 comentarii
Car Universal
Protest

Evaziunea din domeniul cerealelor era la cote foarte mari si facuta cu ajutorul transportatorilor.

Sunt unii care au super-silozuri si flote de camioane.

Transportatorii misca evaziunea din toate domeniile. 

Citeşte şi
Comentarii (3) Adaugă comentariu
Mamaliga va exploda negresit pe 16 Ianuarie 2024, 10:05
#3
URMARIM ZILNIC HAOSUL DIN ROMANIA
Pana ce hidra numita PSD nu va disparea de la conducerea tarii,nicio institutie si nicio categorie de cetateni nu va putea sa-si desafasoare activitatea intr-un mod transparent si legal,si nici nu va putea duce o viata normala si linistita.Toata increngatura de incompetenti de la conducerea orcarei institutii de stat,guvern si parlament,face ca lucrurile sa mearga prost,iar oamenii sa se "desc*rce" in stil romanesc,adica sa evite anumite reguli si legi pentru a putea supravietui.Toate aceste biruri,taxe,impozite,mariri nejustificate de preturi puse pe spatele celor ce inca mai un loc de munca de unde merg darile catre stat,nu sunt altceva decat niste bani jefuiti din munca lor.Incaodata,PSD este la originea tuturor faradelegilor si a hotiilor si distrugerilor din Roamania.Si sa nu uitati,cele mai datoare firme catre bugetul de stat,sunt insasi firmele cu actionariat majoritar de stat.Pare ca se apropie rapid si sigur niste evenimente pe care nu le-am mai vazut din 89.
Balaban pe 15 Ianuarie 2024, 22:18
#2
Ăla de a furat, o să fure in continuare!
Vax albina,cavaler pasta cu e-sigiliu, e- transport și factura electronică! Evaziune fiscală înseamnă sanu faci deloc, adică evazioniștii nu au făcut, nu fac și nu vor face factura ever! Așa că mai bine ar fi controale la vămi cu scanere, controale pe șosele poliția cu anaful și vama! Raportări fara rost la ANAF, ca aia Sint analfabeți și scriu cu creionul chimic cînd AI-ul ar trebui să îi lase șomeri! Lupta antievaziune e o bășină pesedista!
Incomod pe 15 Ianuarie 2024, 22:10
#1
Marea hotie
Acum cativa ani povestea cineva care a fost în biroul lui Mara in timpul treieratului,sir de camioane iar sub birou teanc*ri de mii de lei,le aruncă precum caramuzile sub birou câți ca el ? Toți noii moșieri .
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.