Teldrum nu a fost si nu este a lui Dragnea. Teldrum e firma unor baieti cu epoleti. Dragnea a fost un fel de Gadea de Bucuresti

26 Decembrie 2023, 05:40 | 2104 vizualizări | 4 comentarii
Car Universal
Dragnea

Liviu Dragnea a fost un fel de Gadea pentru mafia din jurul lui Iliescu. Revenim pe acest subiect. 

Citeşte şi
Comentarii (4) Adaugă comentariu
215 pe 27 Decembrie 2023, 17:01
#4
!
Purtătoarea de cuvânt a poliției județene teleorman, prin soțul ei, sunt acționari și abonați ai teldrum
Puiu de la Gratia pe 27 Decembrie 2023, 10:33
#3
Pentru #2 si altii
Celui ce ne intoxica la fiecare postare unde se rosteste numele unui mare infractor condamnat penal,pune aceiasi placa despre personaje din TelDrum si Salcia,impreuna cu fiul risipitor si extrem de bine hranit,nu pot sa-i spun decat urmatoarele:Bai,nea,cum te numesti tu sau cum vrei sa te afisezi,fii putin atent la ce-ti spun,ca e important.Daca seniorul Dragnea nu intra in politica si nu atingea functiile in care a stat prea multi ani,nu stia nimeni de personajele pe care le repeti cu obstinenta mereu.Unul ca Pitis era o vesnica sluga oricui era dispus sa-i arunce o mana de frimituri.Nicoleta,in schimb,era lucratoare cu state vechi prin Germania,Italia sau alte tari pe unde calificarea ei era recunoscuta si apreciata maxim.De buhaiul de fi-su nu se pot spune prea multe,doar ca putea ocupa un post de paznic sau un bun lucrator cu ziua pe la solarul lui Petrache de la Giuvarasti,impreuna cu mamica lui,Bombonica zdruncinata. Oameni numai unu si-unu.
Tati gabiaanu pe 26 Decembrie 2023, 14:27
#2
Răsufla rău de tot
Proprietara teldrumului a fost Nicoleta pene și Petre P pene.,nici fund de Liviu Dragnea,,cei doi și-au pierdut mințile și au pus documentele greșite in valiza lui Dragnea . Iar pe Dragnea. Cel care l-a distrus a fost fiul sau alături de ile dragne,Măscăriciul de la gratia. Deorece in anul 2015 nu i-a spus adevarul. Și l-a mințit ca pe un prost .
Tigaieee! pe 26 Decembrie 2023, 11:10
#1
LND,UN HOT PUTRED DE BOGAT
Sa fim putin seriosi si sa privim cu atentie istoria infintarii S.C.TELDRUM S.A.,care a luat nastere in 1999,pe cand sef la CJ era insusi Livahe,si a inceput sa "lucreze" si sa castige abia in anul 2000,iar privatizarea cate prietenul Fiscuci a fost facuta in 2001,atunci cand Coldea era un parlit de maior la antitero.Si daca era a unor baieti cu epoleti,cum dracu se face ca Dragnea e putred de bogat si cu actiuni la purtator si Coldea face pe Prof.Universitar pe la Cluj.E ceva care nu se leaga,mai ales implicarea si a catorva dintre colegii lui Dragnea,unul care a fost sinucis prin avion,plus zona din Brazilia pe unde au fost purtati o gramada dintre slugile si c*rvetele din TELDRUM si din jurul lui Dragnea si Pitis,cu primari si alti slugoi din PSD.
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.