Zimnicea - sfarsitul lumii in imagini. Ioan Niculae si Petrica Pirvu sunt principalii vinovati

19 Decembrie 2023, 14:20 | 1830 vizualizări | 5 comentarii
Car Universal
Zimnicea

După Revoluție, ca peste tot în România, a urmat o euforie de nedescris. Toți răsturnau munții pe care nu-i răsturnaseră până atunci pentru că nu-i lăsaseră comuniștii. Dar și ei, cei ce preluaseră conducerea fabricilor erau tot comuniști.

Frustrații din eșaloanele 2 și 3. Printre ei și-au făcut loc, sau au fost ”promovați” și oameni mai fără pregătire, oportuniști la maxim, care au acceptat să fie marionete și să-și asume niște riscuri pentru a face averi de invidiat.

Raza de sperata

Zimnicea, la un moment dat, prin 2004-2005, începuse să prospere. Veniseră niște investitori care chiar voiau să facă ceva. S-a construit o fabrică de țevi sudate longitudinal, o fabrică de industrializarea cărnii, una de prelucrare a laptelui. Speranțele de bunăstare creșteau.

Numai că acești investitori au deranjat pe cel care voia să acapareze orașul, pozând în investitor doar că el nu se prea pricepea la afaceri iar școala de la Băneasa își învăța elevii că ”în fiecare cetățean se poate ascunde un dușman al poporului”.

Autoritățile locale l-au sprijinit necondiționat. Așa a ajuns Zimnicea să nu mai aibă nici fabrica de țevi sudate longitudinal, nici secția de zincare, nici fabrica de țevi sudate elicoidal (moștenită de la comuniști) dar preluată de unicul investitor agreat și prost administrată, nici fabrica de zahăr (identic cu cea de țevi), nici cea de mezeluri, nici cea de lactate, NIMIC.

Mai mult >> de la sursa

Citeşte şi
Comentarii (5) Adaugă comentariu
Dr Nicusor dela agro-trufe pe 20 Decembrie 2023, 14:22
#5
Informație pentru cretinii
Ferma Salcia dorește sa fie cumpărată de persoana care a cumpărat Agrotrustul lui Nicusor,dar ce sa vezi nu se poate face tranzacția PINA cind prostii lui Dragnea nu vor plăti suma de bani destinate unui fost director de la ferma salcia din anul 2014 adică 125000eur.
Mirela pe 20 Decembrie 2023, 09:39
#4
DISTRUGERE,DISTRUGERE SI JAF!!
Un nou mandat de 4 ani dat conducerii PSD la Primaria Turnu Magurele nu va face altceva decat ca orasul ala sa arate lafel ca Zimnicea.Absolut lafel si cu pop**atia care este intr-o scadere accentuata.Nu investitii,nu loc*ri de munca,in schimb,se va resimti traiul extrem de greu,incarcat de taxe si impozite,plus maririle de preturi la tot ce inseamna utitilitati,apoi medicamente,alimente,imbracaminte si combustibili,iar saracia data cu sclipici si aruncata o spoiala in campaniile electorale de la anul.Si nu mai puneti intrebarea tampita:dar cu cine sa votam,ci intrebati-va simplu:cine ne-a condus pana acum,de atatia ani,iar raspunsul il veti afla singuri?
Unu prost pe 20 Decembrie 2023, 07:56
#3
Atât se poate?
Grija voastră e Zimnicea? Turnu Măgurele e mai pe roze și nu știm noi? Spitalul, primăria, școlile sunt vai și amar, increngaturi de nași, Fini, rude, amante și toate cele și pe voi va arde Zimnicea? Orașul este mizerabil, asa cum nu a fost niciodată, străzile sunt pline de câini și gunoaie, de ți..ni, bubuie petarde non stop, primarul doarme, mai are câteva luni și iese din hibernare sa cerșească voturi. Pu.a voturi! În Odaia nu a făcut nimic, absolut nimic, sa vedem, în campania viitoare ce mai minte! Huooo!
NiciOLAE pe 20 Decembrie 2023, 06:42
#2
Tr
Întâi Zimnicea după care a urmat Tr Măgurele.
Poza pe 19 Decembrie 2023, 17:12
#1
Cu blocul
Este din fâșia Gaza ?
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.