Pintoiu Victor, fostul sef de la Rutiera Turnu Magurele - Curtea de Apel Bucuresti se pronunta astazi in dosarul cu Ioan Niculae

13 Decembrie 2023, 03:42 | 7295 vizualizări | 7 comentarii
Car Universal
Pintoiu

Update: Solutia pe scurt: Repune cauza pe rol în vederea reluării judecării cauzei în complet de divergenţă. Fixează termen de judecată la data de 10.01.2024, ora 12,00, cu citarea părţilor şi încunoştinţarea apărătorului ales. Pronunţată prin punerea minutei la dispoziţia părţilor şi a procurorului, prin mijlocirea grefei instanţei azi, 13.12.2023.
Document: Încheiere de şedinţă    13.12.2023

Tribunalul Teleorman l-a condamnat la 3 ani si doua luni cu executare. 

Citeşte şi
Comentarii (7) Adaugă comentariu
Nimic glorios despre Turnu pe 15 Decembrie 2023, 04:47
#7
M..e turnuvenilor
Turnu Magurele este un focar de hoti qnalfabeti si vagabonzi care au emigrat la Buc*resti. Toti s-au incotopenit prin administratie și au făcut numai nenorociri. S-au tras unii pe altii. Rar mi-a fost dat sa dau de prosti (cu cateva exceptii minore) de oameni mai prosti, nesimtiti si hoti decat astia din Turnu.
Pintoiu pe 13 Decembrie 2023, 16:52
#6
.
Cauza s-a amânat si se va amina pina se vor prescrie faptele ! O lungesc eu, scap !
Vasile pe 13 Decembrie 2023, 10:19
#5
Medicina pe genunchi
Mai,But,comenteaza la articol,ca sunt destule cazuri de astfel de doctori,la care mergi cu o boala si de unde te intorci mai bolnav.Nu cumva te-ai vaccinat pana ai obosit?
Intra Victor si iese Victorita pe 13 Decembrie 2023, 10:08
#4
Multa alifie in pachete
Nu cred ca va imaginati prea multi dintre voi ce inseamna viata unui politist condamnat printre puscariasi de drept comun.Va avea parte de un tratament de maxima iubire si afectiune.Daca a fost asa de viteaz,de ce mama dracu nu a avut c*raj sa intre si in ciorile alea analfabete care si-au cumparat permisele de la colegii si sefii lui?Ooo,si ca el sunt destui,nu va fi singurul.
ion pe 13 Decembrie 2023, 09:53
#3
fara
Din subofiter a ajuns mare sef la circulatie,aiesit la pensie cu destui bani,face 1,5 ani si-l doare la basca.Altii muncesc o viata si tot rau o duc.Nasol ar fi daca l+ar lasa nevasta,mai ales ca are fata vila,masina buna,poate si ceva euro deoparte.
But pe 13 Decembrie 2023, 09:50
#2
De evitat
Daca ajungeți la cardiologie buc*resti De evitat consult cardiologie Dr Ana Maria Mitrica!Pacient diagnosticat anterior cu cardiopatie ischemica ( nu am aratat documente diagnostice dnei Dr.,fiind interesati de diagnosticul ei),posibil infarct miocardic apoi,avand in vedere analizele markeri cardiac.Consult superficial,super rapid de catre cardiolog Dna Dr Ana Maria Mitrica cardiolog cu diagnostic doar de inceput de HTA.Degeaba s a plans de dureri retrosternale,dureri de gambe,lipsa de aer la efort.multi.Cateva saptamani mai tarziu persoana a suferit infarct miocardic, aproape mortal.La toate simptomele descrise,dr Ana maria Mitrica cardiologie nu a comentat ceva, nici macar nu a incercat un raspuns, doar a întrerupt relatarea.Sec si rece.Precum doamna cu coasa Evitati daca daca doriti sa aveti mai multe sanse la viata
Voinea pe 13 Decembrie 2023, 07:00
#1
hihi
Pintoiule cum te duci tu singur !? Papagal, știi ce e ala ?!
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.