Video Statul la stat - 4 comune de tip sat: Piatra, Viisoara, Fantanele, Suhaia, sarace lipite pamintului!

21 Noiembrie 2023, 12:55 | 1364 vizualizări | 3 comentarii
Car Universal
Piatra

Aceste comune sint atit de sarace ca nu au nici cu ce plati functionarii de la primarie, cam vreo 20 de fiecare, adica vreo 80 de taietori de frunza la ciini!

Ciudat cu cit comuna e mai saraca, functionarii mai multi, primarul cu familia acestuia sint tot mai bogati! Ati bagat de seama

"https://www.digi24.ro/embed/special/statul-la-stat/statul-la-stat-miliarde-irosite-pentru-a-tine-in-viata-sute-de-primarii-comasarea-comunelor-care-traiesc-din-bani-de-la-buget-un-vis-2581115?video=0&width=570&height=320

Citeşte şi
Comentarii (3) Adaugă comentariu
Tudor Marin pe 22 Noiembrie 2023, 10:40
#3
URGENT REORGANIZARE TERITORIALA
Din pacate,sunt prea multe astfel de cazuri la nivel de tara.Beneficiarii acestor jafuri la bugetul de stat sunt primarii si intreaga clasa politica atunci cand e vorba de voturi.Cei din primarii si deconcentrate alcatuiesc marea masa de vot pentru partidul stat PSD,azi frate cu PNL,impreuna cu familiile lor si cei ce mai paraziteaza alte institutii ale statului,de unde le vin salarii imense si nemeritate.Cam asta este rolul multora dintre angajatii celor 2.685 de comune ce insumeaza 13.285 de sate.Faceti socoteala angajatilor si inmultiti cu numarul celor din familiile lor si ale rudelor lor,dupa care veti constata un numar imens de voturi aduse potentatilor bugetari aflati la putere.
Moș Ion Roată pe 22 Noiembrie 2023, 09:38
#2
Da, trebuie unite !
Unirea se zice că ar face putere. Să vedem dacă e asa .
Idee pe 21 Noiembrie 2023, 18:04
#1
Sa le unim .
Până nu se face regionalizare,15 județe,minim 5000 locuitori o comuna,vor trăi bine sinec*ristii tăietori de frunza .Cine să o facă PSD PNL, nu au interes și nici c*raj,doar sunt ai lor ?
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.