Posibil - deschiderea unei fabrici mari la fostul IMEE Turnu Magurele

19 Noiembrie 2023, 23:03 | 5681 vizualizări | 8 comentarii
Car Universal
Solare

Fostul IMEE este in proces de reparatie a halelor industriale.

Investititia din Portul Turnu Magurele si drumul spre Alexandria par sa fie parte din acest plan.

Posibil investitor din Germania in domeniul fabricarii panourilor solare. 

Citeşte şi
Comentarii (8) Adaugă comentariu
Dan pe 23 Noiembrie 2023, 10:41
#8
Mafia de politicieni si sec*risti
Chiar nu ati înțeles că mafia,,politico sec*ristica,,ne vor prosti si săraci.. ei au puterea prin voturile bugetarilor..pana nu vor iesi la vot oameni simpli si sa voteze cu partidele mici..nu vom avea nici o sansa sa scăpăm de ei...
Gigi pe 21 Noiembrie 2023, 23:37
#7
i.m.e.
Halele, de la fosta IME,sunt reamenajate ca viitoare depozite de cereale,pt.Panbac
Unul care n-a vazut nimic de 34 de ani pe 21 Noiembrie 2023, 10:22
#6
Ne-am saturat de promisiuni
Cand se face o fabrica de cauciuc*ri,cand se face una de ciocolata,cand una de panouri,cand se redeschide combinatul,cand apar hidrocentrale,cand parc industrial.Nu v-ati saturat de minciuni si fumigene?Si toate astea apar numai in prag de alegeri.Pai,la cum merg lucrurile azi,adica din rau in mai rau,si cu prezenta celor ce ne conduc de prea mult timp,e putin probabil sa vedem ceva consistent in zona noastra,si care va asigura noi loc*ri de munca aducatoare de taxe si impozite la timp.Iar daca se doreste cu adevarat o investitie serioasa,sa se faca in mare graba,pana ce Turnu Magurele nu va fi parasit de toti cei ce mai pot lucra,si nu va deveni un satuc cu bloc*ri goale, semafoare si majoritar cu pensionari ce asteapta in van o viata mai buna.Viitorul nu se poate construi cu cei ce ne-au condus spre dezastru atata timp,ca vorba lui Ciolacu:"Vorbe nu fapte".Sa nu mai credem decat ceea ce vedem,dupa care vor veni si aprecierile sau criticele.Pana atunci,ganditi cu mintea voastra.
Werner pe 20 Noiembrie 2023, 18:14
#5
Românul
Ce copii sunteți, chiar credeți asa ceva ? Nu o sa se facă nimic !
Gigel pe 20 Noiembrie 2023, 18:02
#4
Madelus, nu te grăbi cu laudele
Atâtea am auzit în ultimele zeci de ani, ca nu mai cred nimic. De la hidrocentrala, la parc*ri industriale și o grămadă de investiții în i frastructura și servicii de alimentare cu apa și canal.Promisiuni cu noi loc*ri de munca am tot auzit, dar de văzut nu le-a văzut nimeni.
Madelus Stinga pe 20 Noiembrie 2023, 13:21
#3
Super
Felicitări

Un lucru bun ..succes.
Nu cred pana nu vad pe 20 Noiembrie 2023, 09:07
#2
Inca o amagire la adresa turnenilor
Ati spus bine,posibil,numai ca planurile celor ce au in proprietate fosta IME,sunt in mana clanului Nicolae,iar acolo se va desfasura o altfel de activitate decat cea mentionata de voi(ex,depozit de cereala).Si daca totusi se va realiza o asemenea investitie "germana"(peste 70% din panourile solare sun produse in China),cine va face parte din prsonalul calificat pentru exploatarea si intretinerea acelei investitii,nemtii,ca romanii calificati sunt pe campuri straine la cules sparanghel,capsuni si cartofi?
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.