Video A evadat din Teleorman - Medicul cardiolog Clara Alexandrescu, originara din Alexandria, a fost invitata la emisiunea "Profesionistii" a Eugeniei Voda, la TVR1

19 Noiembrie 2023, 21:55 | 9183 vizualizări | 8 comentarii
Car Universal
Clara

Medicul cardiolog Clara Alexandrescu a fost invitata la emisiunea Profesionistii a Eugeniei Voda la TVR1.

Medicul monegasc, caci acum face cardiologie in regatul Monaco si care face si naveta la Bucuresti, a povestit despre originile ei: este originara din Alexandria, Teleorman, parintii sint: mama profesoara si tata tehnician veterinar!

Despre Alexandria a spus citam: "Un loc la tara, linistit si care te motiveaza asa sa pleci, in orice moment.... Un loc din care ai motivatia sa evadezi!" De la minutul 5 la minutul 6.

Daca o personalitate marcanta a medicinei europene spune un lucru, atunci el este adevarat, caci nu a fost angajata ,,Spitalului Judetean PSD Gadea si Dragusin!"

Asta-i adevarul care le zburleste parul si le face permanent pesedistilor, adevarul care ne doare pina in ultima celula a corpului nostru!

Emigrati la Bucuresti si daca se poate dincolo, in afara tarii!

Citeşte şi
Comentarii (8) Adaugă comentariu
Cel mai mare tun, hoția de la Ministerul Sanătății pe 23 Noiembrie 2023, 21:28
#8
Câțu, Voiculescu, Mihăilă .
1 miliard de euro pentru vaccinuri anticovid. DNA--ul trebuie să se miște repede. Inculpații Câțu, Voiculescu, Mihăilă - trebuie să aibă interdicție de ieșire din țară . Judecați în regim de urgență. Dacă justiția o lungește, ăstia vor fugi din țară, sau fapta se va prescrie, că așa e la noi.

Dana Mari și Joiana pe 21 Noiembrie 2023, 12:08
#7
Pt dan istoricul glumeț!
Da ce e bre Monacoul asta? Matale ști doar că nu e regat? Da ce e nu știi, că dacă ai știi ne-ai lumina și pe noi prostimea? O fi republica că Albert al II lea e print??? E oras-stat boulean! Și capitala e tot Monaco, iar Monte Carlo e cartierul cel mai pop**ar din oraș!
Ghita seriosul pe 21 Noiembrie 2023, 10:38
#6
SA CITIM MAI ATENT
Si care e mai,glumetule,diferenta dintre un principat si un regat,cu aceiasi actori la tron???Ia vezi ce a fost la noi in 4 martie 1881.Va legati de lucruri marunte,faceti pe desteptii,dar omiteti intentionat importanta si esenta informatiei.In articol e vorba despre cu totul altceva,dar carcotasii gasesc intotdeauna ceva de care sa se lege.In esenta,ei doar abat atentia de la fapte si intamplari importante.
dan glumetu pe 20 Noiembrie 2023, 19:50
#5
ignoranta si prostie!
spuneti-i habarnistului autor ca monaco nu e regat!
Doctoraș pe 20 Noiembrie 2023, 18:19
#4
.
Da ce mă, la turnu nu sunt medici pricepuți, ca e spitalul full ?! Numai operații pe creier se fac, fără șpagă !
Șpagaaaa pe 20 Noiembrie 2023, 15:31
#3
E un ortoped gras și scârbos
La Corabia . 10 milioane cere pentru o injecție în genunchi . Chitanță canch ! DNA-ul nu vede ?. Prefectul Mario să vină în control !
Mihaela pe 20 Noiembrie 2023, 08:55
#2
ASTA E ROMANIA,ASTA S-A DORIT
Am avut si inca mai avem multe valori,multi medici pregatiti si care ne fac mandri in toata lumea,si alte somitati din toate domeniile de activitate,dar cei ce ne conduc au nevoie in jurul lor doar de prosti si slugarnici,din pacate.
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.